« Knjiga
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
COOL

Indiegogo kampanja za hrvatski roman

Kad ti izdavač više nema novaca za izdavanje knjiga, jedna od stvari koje se mogu napraviti je pokrenuti Indiegogo kampanju

Ne bi bilo loše pomoći
Ne bi bilo loše pomoći (Screenshot Indiegogo)
Više o

roman Pilula sreće

,

Iva Plavšić

,

Indiegogo kampanja

Indiegogo je iznjedrio nekoliko milijunaša čiji su projekti završili u rukama velikih kompanija, no uz to je prepun malih, zgodnih projekata koji ne traže puno novaca, a bilo bi sjajno da uspiju.

Jedan takav pokrenula je hrvatska spisateljica Iva Plavšić kako bi izdala svoj treći roman Pilula sreće, jer njen nakladnik više jednostavno nema novaca za izdavanje novih naslova. 

Kampanja je napravljena više nego pristojno, s priloženim videom i linkovima na stranice autorice gdje možete pročitati i teaser romana kako bi se mogli odlučiti jeste li raspoloženi za doniranje.

Kako kaže sama autorica:

"Moj cilj je sakupiti 21.450 kn kako bi moj nakladnik mogao tiskati 500 primjeraka moje knjige koja ima tri stotine i šezdeset stranica, odnosno kako bi mogao platiti sve poslove vezane uz izdavaštvo: isplatiti honorare, podmiriti troškove redakcije, redakture, prijelom sloga i tiskarske troškove. U slučaju da premašim svoj cilj, moj nakladnik će s tim viškom moći platiti prijevod mojeg romana na engleski. Iz tog razloga sam i odabrala fleksibilan fond."

Dakle, prvo svratite na stranicu Indiegogo kampanje za roman Pilula sreće, pročitajte teaser na stranicama, a ako niste u mogućnosti donirati, podijelite kampanju na društvenim mrežama, možda se nađe netko tko može. 

06.04.2014. 10:09:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Iva Plavšić
    06.04.2014. 11:26
    :)
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh