« Glazba
objavljeno prije 5 godina i 9 mjeseci
NAJAVE

Indian Summer: FireWater promo I Malagurski & Špoljarić

Naravno, gdje bi bili bez koncertiranja! Vraća nam se jedan od najboljih domaćih glazbenih dvojaca, ujedno i česti gosti Vintage Industriala - Tomislav Malagurski i Slaven Špoljarić

Dobra program, svratite
Dobra program, svratite (Vintage Industrial)
Više o

Vintage ljetni vrt

,

Vintage Industrial

,

Tomislav Malagurski

,

Slaven Špoljarić

U subotu 14. srpnja sprema se Indian Summer u Ljetnom vrtu Savske 160, ili kao što bi mi rekli - evo nam babljeg ljeta. Dan kad će se suhoća zraka moći popraviti sa vodenom vatrom! Pitate se o čemu trabunjamo?

Firewater, tj. kako su Indijanci zvali viski, vreli napitak pomoću kojeg su ih osvajači američkog kopna i osvojili te im pružili nezaboravno iskustvo prve ovisnosti o tom đavoljem napitku. Ne, ne želimo vas osvojiti, a i u vašim tjelima su već evolucijom razrađeni enzimi koji mogu dobro razgraditi alkohol dok Indijancima to i nije bila opcija. Zato, dođi I pij mudro.

Naravno, gdje bi bili bez koncertiranja! Vraća nam se jedan od najboljih domaćih glazbenih dvojaca, ujedno i česti gosti Vintage Industriala - Tomislav Malagurski i Slaven Špoljarić, vokalima i gitarama, provest će vas kroz presjek rock i alter glazbe, od Beatlesa do Floyda.

Rezervirajte subotu 14. srpnja da vam ju ovaj dvojac savršeno uglazbi, a mi ćemo točiti vodu i vatru! ;)

13.07.2018. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh