« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
MA DA?!

Imamo samo četiri kandidata za predsjednika Hrvatske

Od svih samozvanih gurua demokracije i promjena u Hrvatskoj nitko nije uspio prikupiti dovoljno potpisa za kandidaturu za Predsjednika

Tko će pobijediti?
Tko će pobijediti? (Arhiva)
Više o

Kolinda Grabar-Kitarović

,

predsjednik RH

,

Milan Kujundžić

,

Ivo Josipović

,

Ivan Vilibor Sinčić

Predsjednička kampanja stigla je do točke s koje povratka nema - predaje potrebnog broja potpisa Državnom izbornom povjerenstvu, a tu su obavezu uspjela ispuniti samo četiri kandidata.

Iako je do sada predsjednička kampanja u Hrvatskoj doživjela svašta, pa i Milana Bandića u drugom krugu, čini se da je "narod" kojeg su svima puna usta napokon shvatio da je Predsjednik na Pantočaku fikus oko kojeg se ne treba uzrujavati.

Liste s potpisima predali su, redoslijedom po broju prikupljenih potpisa:

- Ivan Vilibor Sinčić - kandidat Živog zida, 15.200 potpisa
- Milan Kujundžić - kandidat Hrvatske zore (ma što to bilo) - 50 tisuća potpisa
- Ivo Josipović - kandidat Kukuriku koalicije i aktualni (debeli) Precjednik RH - 203.875 potpisa
- Kolinda Grabar Kitarović - kandidatkinja HDZ-a i tko zna koga sve ne - 328.683 potpisa

Ostale likove koji su zasipali redakcije spamovima sa svojim "predsjedničkim programima" i snovima o pet minuta medijske slave nećemo ni spominjati.

Cirkus počinje od ponedjeljka, kad je Ivo Josipović najavio predstavljanje svog programa za drugih pet godina nerada na Pantovčaku, a od ostalo troje očekujemo također predstavljanje programa koji nema temelje u Ustavu i ovlastima Predsjednika, nego u mazanju očiju naivnih glasača.

Pomogao nam ... bilo tko u sljedeća tri tjedna kad će nam zadnja dva navedena kandidata/tkinje iskakati iz pašteta, a ostala dvojica u opskurnim medijima negodovati zbog uskraćivanja medijske pažnje ...

07.12.2014. 08:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh