« Fun
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
PRLJAVE MISLI...

Imam traži da se ženama zabrani prilaziti bananama i krastavca

Ako ju žele pripremati, trebale bi zamoliti muža ili oca da im hranu nareže na komade

Fotografija vijesti
Više o

imam

Imam, čije se ime ne spominje već se samo navodi da živi u Europi, izjavio je da se žene ne bi trebale približavati krastavcima i bananama da bi izbjegle bilo kakve seksualne misli.

Imam je citiran u  vijestima, u kojima tvrde da je rekao da ukoliko žene žele jesti krastavac ili bananu, muž ili otac im trebaju hranu isjeći na komade.

Rekao je i da određeno povrće i voće podsjeća na penis i moglo bi uzbuditi žene i potaknuti ih da misle na seks, prenosi Sarajevo-X. vijest sa stranice bikyamasir.com

Pored krastavca i banana, on bi zabranio i mrkvu i mlade tikvice jer su također opasne za razvratne misli. Odgovorio je da se žene trebaju kontrolirati kad izlaze kupovati voće i povrće i da ih tada uglavnom čuva sami Bog.

Ovaj intervju je izazvao kontroverzu i ljutnju mnogih muslimana koji tvrde da ovakvi imami izazivaju podsmijeh i pogrešnu sliku o islamu. Mnoštvo je komentara da on na taj način zapravo samo želi dobiti pažnju.

08.12.2011. 17:31:38
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Ona
    10.12.2011. 11:45
    hahahahaha da, baš me pali jedenje banane - i to dok ju sama jedem -.- a tek rezanje krastavaca....ma šta krastavaca, i mrkvica i iiiii sveeegaaa
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh