« Fun
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
(NE)SRETNI PAD

Igrajući Nintendovu Wii Fit igru postala nimfomanka

Djevojka iz Harpurheyja poskliznula se, pala i ozlijedila živac prilikom vježbanja na igraćoj ploči nakon čega je postala ovisna o seksu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

ovisnost o seksu

,

Nintendo

,

wii fit

,

sindrom trajnog seksualnog uzbuđenja

Jedna je žena prešla iz Nintendo faze u onu nimfomansku nakon nesretnog pada s ploče iz Wii Fit paketa namijenjenog vježbanju preko igrica. Umjesto da je dovede u formu, „ploča za balansiranje" koja izgledom podsjeća na običnu vagu, (ne)sretnu je Randy Amandu Flowers pretvorila u ovisnicu o seksu.

Inače Balance Board služi kao kontrolor za upravljanje igricama, ali i kao senzor koji kontrolira položaj vašeg tijela i težinu. Tako je jednoga dana 24-godišnja Amanda stala na nju i počela izvoditi vježbe. Nakon što se poskliznula, pala je i ozlijedila živac. Sad joj je potrebno najmanje deset seksualnih 'sesija' dnevno, prenosi britanski Daily Star.

Osim toga, najmanja vibracija, od mobitela do bilo kakvog aparata odmah je uzbuđuje. Ova djelatnica iz jednog poduzeća koje se bavi cateringom kaže kako sve počinje malim osjećajem štipanja i ugodnog probadanja „tamo dolje" prije nego joj taj osjećaj prožme čitavo tijelo. Katkad doživi i orgazam bez daljnjeg stimuliranja. Njen liječnik joj je dijagnosticirao sindrom trajnog seksualnog uzbuđenja. Amanda iz Harpurheyja inače nema partnera, a kako sama kaže, „obzirom da mi nema lijeka, morat ću pokušati kontrolirati svoju strast dubokim disanjem. Nadam se da ću jednoga dana naći 'super-pastuha' koji će me moći zadovoljiti."

15.04.2010. 13:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    drk-vnvc
    15.04.2010. 21:48
    ovo ima veze sa wii-jem kao sto kurva ima sa postenjem
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh