« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca
IDEJE

Idealni božićni pokloni iz AOC-a

Ako još niste odabrali idealan poklon, a svoje najdraže biste voljeli razveseliti novim monitorom, stručnjak za monitore AOC ima nekoliko ideja idealnih monitora za poklon za različite tipove korisnika

AGON za gamere
AGON za gamere (AOC)
Više o

božićni pokloni

,

AOC monitori

Ova 2017. godina je već na izmaku, a božićni blagdani samo što nisu stigli. Vrijeme je to kada svi radosno iščekujemo otvoriti svoje poklone, a mnogi su još uvijek u portazi za lijepim poklonom kojeg će darovati svojim prijateljima i voljenima. Ako još niste odabrali idealan poklon, a svoje najdraže biste voljeli razveseliti novim monitorom, stručnjak za monitore AOC ima nekoliko ideja idealnih monitora za poklon za različite tipove korisnika.

PDS Serija jedinstvenog izgleda dizajnirana u suradnji sa Studiom

F.A. Porsche

Lansirana ovog proljeća, PDS serija predstavlja vrhunac dizajna monitora zahvaljujući svojem jedinstvenom izgledu dizajniranog u suradnji s poznatom dizajnerskom kućom Studio F. A. Porsche. 24-inčni PDS241 i 27-inčni PDS271 imaju najtanji profil ikad debljine od samo 5.2 mm, a tanji su čak i od nekih pametnih telefona. Ovi monitori se osim izgleda, mogu pohvaliti i posljednjom generacijom IPS panela Full HD rezolucije, GtG vremenom odziva od 4 ms i širokom ljestvicom od 100 posto sRGB i 90 posto NTSC boja. Ova široka ljestvica boja omogućuje da monitori ne budu samo dizajnerski objekti, već i da budu objekti za dizajniranje.

Ono što svakako PDS seriju monitora čini jedinstvenom je njihov izgled. Minimalistički izgled dobiven je sakrivanjem signalnog kabela i kabela za napajanje u samo postolje monitora. Uvijen izgled postolja i srebrna tekstura inspirirani su načinom na koji se kablovi prirodno savijaju. Kablovi prolaze kroz postolje i završavaju u vanjskom kućištu gdje se ponovo rastavljanju. Minimalističko postolje i dizajn skoro bez okvira omogućuju korisnicima da odmah urone u predivne vizuale i slike.

AGON Serija za izvanredno iskusvo igranja

Kako bi osvijetlili tmurnu zimsku sezonu, AOC ima idealne monitore za sve ljubitelje video igara. S najnovijim AAA blockbusterima koji će biti lansirani baš u vrijeme blagdanske sezone, gejmeri mogu iskoristiti idealnu priliku za nadogradnju svog gejmerskog monitora. Od prošle godine AOC je objavio niz inovativnih i high-end igraćih monitora u svojoj premium igraćoj liniji AGON.

AG322QCX model, lansiran ovog ljeta, ima značajke koje priželjkuju i oni najkompetitivniji gejmeri. Ova zvijer opremljena je 31.5-inčnim VA panelom QHD rezolucije od 2560 x 1440 piksela podržavajući 3000:1 statički kontrast, stopu osvježavanja od 144 Hz i FreeSync podršku za glatko i fluidno iskustvo igranja. Njegov radijus zakrivljenosti od 1800 mm omogućuje korisnicima da uistinu urone u svoja virtualna borilišta.

Za još bolje uranjajuće iskustvo, korisnici bi trebali potražiti i AG352UCG model 21:9 formata. Njegova UWQHD rezolucija od 3440 x 1440 piksela omogućuje još bolje iskustvo igranja od njegovog 16:9 prethodnika pokrivajući svojim radijusom zakrivljenosti od 2000 mm cijelo vidno polje korisnika. Stopa osvježavanja od 100 Hz i G-SYNC podrška dodatno pridonose glatkom iskustvu igranja bez zastajkivanja ili zamrzavanja slike.

Oni najkompetitivniji i najveći gejmeri koji se vole natjecati u FPS igrama često nisu zaokupljeni ultra širokim ili zakrivljenim zaslonima. Njihov glavni fokus je najbrži panel na tržištu. Zato je nedavno lansirani AG251FG idealan monitor za takve korisnike, koji sa stopom osvježavanja od 240 Hz i vremenom odziva od samo 1 ms, G-SYNC podrškom i TN panelom Full HD rezolucije jamči gejmerima najviše framerateova kako bi se uskladili s njihovim jednako brzim refleksima.

Idealno osvježenje za kućne i poslovne urede uz novu seriju 90

Za kućne, multimedijalne ili poslovne korisnike, AOC je dotjerao svoju B2B liniju monitora novom serijom 90. Ovi monitori u veličinama od 23.8-inča ili 27-inča dolaze s jednostavnim ili ergonomskim postoljem, a svi modeli mogu se pohvaliti najnovijim IPS panelima sa širokim kutevima gledanja i širokom ljestvicom boja (100 posto sRGB-a i 90 posto NTSC-a). Opremljeni s trostranim ultra tankim okvirom, ovi monitori donose jednako profinjenost i svježinu bilo u urede ili u domove. Osim toga, ovi monitori su idealni za postavke više monitora jedno uz drugo bez ometajućih prepreka između njih. Vodeći model ove serije, Q2790PQU dolazi u QHD (1080p) rezoluciji, a ostali monitori mogu se pohvaliti s USB 3.0 hubom omogućujući tako brzo punjenje mobilnih uređaja i jednostavan pristup vanjskoj periferiji poput USB stickova.

14.12.2017. 12:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh