« Seks
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
OPA :)

I žene fejkaju orgazme, zar ne?

Žene razmišljaju o seksu često kao i muškarci, no koliko često glume orgazme? Rezultati će razočarati sve muškarčine koje misle da je sve to rezultat njihove vještine

Gluma ili ne?
Gluma ili ne? (Arhiva)
Više o

žene

,

orgazam

,

glumljeni orgazam

Glumljeni orgazam je na neki uvrnuti način baš kao jednorog - svi (misle da) znaju da postoji i nitko ga (valjda?) nije vidio ... ili doživio, barem kad su muškarci u pitanju.

Na stranu činjenica da muškarci također glume orgazme, uvjerljivo jedino kad nose neprozirne kondome, žene to čine puno, puno češće.

Koliko često? Podaci su porazni za frajere - 63 posto žena barem jednom je u životu odglumilo orgazam, a njih 15 posto to čini redovito.

Zašto to rade? Istraživanja kažu - 28 posto njih to čini kako ne bi povrijedile ego svog partnera, a 27 posto njih na taj način želi što prije završiti seks, s obzirom da su svjesne da neće doživjeti vrhunac.  

Kako žene inače doživljavaju orgazme? Priličnih 39 posto žena orgazam doživljava tijekom masturbacije rukom ili seksualnim pomagalom, njih 20 posto tijekom odnosa uz stimulaciju klitorisa, 15 posto bez stimulacije klitorisa, 12 posto tijekom oralnog seksa, a njih 9 posto tijekom simulacije klitorisa od strane partnera.  

Dečki, vrijeme je da se zabrinete ... ili educirate, to bi bilo još i bolje.

13.10.2016. 23:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh