« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
HAPPY

I Zagreb pleše uz Happy kod sata 15.3. u 11:05!

Pokažite vaše plesne korake i budite dio promotivnih fotografija i spota koji ćemo objaviti na Menart YouTube kanalu i službenoj webstranici globalne akcije

Čagajte za spot!
Čagajte za spot! (Screenshot)
Više o

Pharrell Williams

,

Happy

Pridružite nam se 15. ožujka na kolektivnoj čagici uz Happy Pharrella Williamsa na Trgu Bana Jelačića kod sata, točno u 11:05 sati!

Bilo da ste slučajni ili namjerni prolaznik, nakon što na razglasu čujete „Happy" ritmove koji su osvojili svijet, slobodno zaplešite uz vrhunske plesače iz plesne skupine Atomic Dance Factory!

Pokažite vaše plesne korake i budite dio promotivnih fotografija i spota koji ćemo objaviti na Menart YouTube kanalu i službenoj webstranici globalne akcije http://24hoursofhappiness.com/.

Ta će posebno dizajnirana stranica s odabranim, uglavnom potpuno novim i još neobjavljenim videima uz odbrojavanje biti lansirana 20. ožujka.

Bit će ovo sjajna prilika za promociju naše metropole  jer će svi videi koje će službeno organizirati Sony Music Entertainment uredi i njihovi partneri diljem svijeta, biti unaprijed uploadani na http://24hoursofhappiness.com/.

Naime, plesni performance bit će dio globalne akcije kojom će Sony Music Entertainment i Pharrell Williams obilježiti Dan sreće. Tom je "mladom" prazniku cilj osvijestiti ljude kako je sreća jedan od osnovnih ljudskih ciljeva i potreba.

Akcija ima i humanitarni karakter. Ne smijemo zaboraviti da svi zaslužuju biti sretni, imati zdrav život i da svi koji mogu doniraju novac za humanitarne akcije UN-a. Donirati novac možete OVDJE!

Dan sreće proglasila je jednoglasno Generalna skupština UN-a prije dvije godine (više na http://www.un.org/en/events/happinessday/. )

Sony Music Entertainment odabrao je taj praznik obilježiti baš uz globalni hit "Happy" Pharrella Williamsa  kojeg je do sada pogledalo gotovo 100 miliuna ljudi! Ovim plesnim događajem će se grad Zagreb pridružiti globalnoj akciji koju podržavaju i Google te UN te biti dio cjelodnevnog spektakla koji će završiti nastupom Pharrella Williamsa u Americi (uskoro više J )

Do sada su sudjelovanje, odnosno snimanje videa uz pjesmu "Happy" potvrdili Sony Music uredi iz: Australije, Nizozemske, Njemačke, Švedske, Velike Britanije, Francuske, Italije... Plesni performance uoči obilježavanja Međunarodnog dana sreće u Zagrebu organiziraju diskografska kuća Menart u suradnji s Gradom Zagrebom.

Osim promocije singla koji je plesom osvojio svijet, želimo potaknuti ljude da barem 20.3. pokušaju razveseliti sebe i ljude oko sebe unatoč teškoj situaciji u kojoj živimo i lošim vijestima kojima smo svakodnevno izloženi. Naravno, bilo bi idealno da svaki dan imamo neki Happy trenutak jer ne smijemo zaboraviti na male stvari koje nas vesele i tjeraju u nove pobjede.

Akciji plesa i sreće se priključio i ZET pa kada 20.ožujka točno u podne u tramvaju čujete Happy, slobodno zaplešite i pomislite na nešto lijepo!

Album Pharrella Williamsa „G  I  R  L" na kojoj je i pjesma „Happy" , objavljen je u Hrvatskoj 7. ožujka!

10.03.2014. 11:52:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh