« Kultura
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
ŠPANCIRFEST

I predsjednik špancirao Varaždinom

Špancirfest, festival dobrih emocija, posjetio je i dobro raspoloženi predsjednik Ivo Josipović

Špancirfest Josipović
Špancirfest Josipović (Zeljko Hajdinjak / Cropix)
Više o

Ivo Josipović

,

neprijatelj

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović posjetio je danas Špancirfest u Varaždinu, gdje je u pratnji varaždinskog gradonačelnika Ivana Čehoka te predstavnika gradske i županijske vlasti obišao središte grada te se pozdravio i rukovao s mnogobrojnim šetačima.

"Uživam u Varaždinu s njegovim građanima i gostima", rekao je predsjednik te dodao da je Špancirfest veliki događaj ne samo za Varaždin, već i za cijelu Hrvatsku".

Budući da je Špancirfest - festival dobrih emocija, mjesto na kojem se zaboravljaju brige, Josipović je rekao da bi bilo najbolje kada bismo svi za početak zaboravili - proračun.

Špancirfest ruši rekorde 

Predsjednik je dodao da su najveći potencijal sjeverozapadne Hrvatske ljudi jer su "pitomi, obrazovani, gledaju u Europu i znaju raditi". To je važno jer danas rad mora imati najveću cijenu i siguran sam da će ovaj kraj i ubuduće imati uspjeha, zaključio je predsjednik Josipović.

12. "Špancirfest" otvoren je 20. kolovoza i u deset dana trajanja kroz 100-injak programa predstavljaju se izvođači iz 13 zemalja.(hina/metro-portal)

27.08.2010. 00:22:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh