« Hrvatska
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
UDOMI ME!

I dalje udomljavamo crne njuške iz Požege

Ako ne možete udomiti, makar podjelite slike j, tko zna možda baš vaš klik nekome donese sreću i zauvijek dom

Požega je puna slatkih crnih njuškica
Požega je puna slatkih crnih njuškica (Arhiva)
Više o

udomljavanje pasa

,

Udomi me!

,

crni pas

I dalje smo u Požegi koja je prepuna crnih njušaka. Ako ne možete udomiti, makar podjelite slike j, tko zna možda baš vaš klik nekome donese sreću i zauvijek dom.

DINA jako umiljata, dobra, vjerna i samo bi bila uz čovjeka, Ima od 1-2 godine, sitnoga manjega srednjega rasta, 10 kg svega, izgleda kao pinč ali malo većega rasta. Sterilizirana, dolazi cijepljena i čipirana u svoj dom. Potpisuje se ugovo,r lanac, boks, neograđeno dvorište ne dolazi u obzir. Nalazi se u Požegi ali prijevoz organiziramo do novoga doma. Kontakt: Klaudija 098/ 933-7449 ili Zivotinjskazas Moja banda na FB :)

KAN, prekrasan mladi mužjak oko 1-2 godine starosti. jako umiljat, privržen čovjeku, ima oko 15-17 kg te je srednjega rasta, boks, neograđeno dvorište ne dolazi u obzir. Nalazi se u Požegi ali prijevoz organiziramo do doma. Kontakt: 098/ 933-7449 Klaudija ili Zivotinjskazas Moja banda na FB.

MEGY prekrasna malena curica (6 mjeseci) skroz maloga rasta (takva će i ostati) ima svega 5-6 kg, jako lijepa, pametna, razigrana. Cijepljena i čipirana. Udomljuje se uz ugovor, lanac, boks, neograđeno dvorište ne dolazi u obzir, obavezna sterilizacija. Nalazi se u ZG ali prijevoz organiziramo i na druga područja. Kontakt: Klaudija 098/ 933-7449 ili Zivotinjskazas Moja banda :)

Snoopy, štene oko 3-4 mjeseca, križanac hrvatskoga ovčara, nema repića te će biti srednjega rasta. Cijepljen protiv zaraznih. Udomljuje se uz ugovor, lanac, boks, neograđeno dvorište ne dolazi u obzir. Nalazi se u Požegi ali prijevoz ćemo organizirati do doma. Kontakt: Klaudija 098/ 933-7449 ili Životinjskazas Moja Banda.

24.01.2014. 09:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh