« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina
POTRAGA BEZ USPJEHA

I dalje se intenzivno traga za nesretnom Antonijom

160 ljudi uključeno je u potragu a među njima je više od 30 ronioca, kojima pomažu i pripadnici slovenske vojske sa svojim sonarom

Fotografija vijesti
Više o

Antonija Bilić

,

Dragan Paravinja

Policija i pripadnici GSS-a danas će pretraživati korito rijeke Krke od hidrocentrale Miljacka prema Roškom slapu, priopćeno je iz PU šibensko-kninske, prenosi Hina. Ronioci i pripadnici slovenske vojske i specijalaca sonarom će pretraživati i akumulacijsko jezero kod Gračaca.

U potrazi sudjeluje, kao i jučer, oko 160 osoba, od kojih veliki broj policajaca, među kojima više od 30 ronioca. U pretrazi će, kao i svakoga dana sudjelovati i više od 15 pripadnika Gorske službe spašavanja sa psima.

Svi do sada pribavljeni podatci, kao i snimke bespilotnih letjelica, se detaljno pregledavaju i analiziraju, navode iz PU šibensko-kninske.

Sedamnaestogodišnja Antonija Bilić nestala je 7. lipnja kada se ukrcala u kamion na mostu preko Čikole, i od tada joj se gubi svaki trag. Vozač kamiona Dragan Paravinja (42) uhićen je u nedjelju, 26. lipnja, kod sela Donji Srđevići na području Republike Srpske, gdje se skrivao od 23. lipnja. Tijekom ispitivanja koje je provela policija Republike Srpske, Paravinja je rekao da je Antoniju Bilić zadavio i bacio u rijeku Krku. Temeljem tog priznanja pokrenuta je široka potraga od Oklaja prema Kistanjama, kao i rijeka Krka. Osumnjičeni Paravinja se nalazi u pritvoru u Istočnom Sarajevu.

30.06.2011. 10:26:40
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh