« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca
HUAWEI

Huawei Watch GT 3 dostupan u prodaji

Krenula je službena prodaja Huawei Watch GT 3 serije pametnih satova na hrvatskom tržištu

Huawei Watch GT 3
Huawei Watch GT 3 (Huawei)
Više o

prodaja

,

Huawei Watch GT 3

Radi se o najnovijim proizvodima Watch GT serije pametnih satova, a odlikuju se klasično elegantnim dizajnom, dugom trajanju baterije te paletom funkcija za praćenje zdravlja i fitnessa.

Elegantan i moderan dizajn

Huawei Watch GT 3 pametni sat dolazi u dvije verzije, od 46mm i 42 mm. Uređaj je lagan (42,6 grama odnosno 35 grama) i udoban je za nošenje zahvaljujući posebnom dizajnu zakrivljenog stakla koje odlično prijanja na zapešću. Sat je izgrađen od laganog i čvrstog nehrđajućeg čelika, a ultra-čisto zakrivljeno 3D staklo pruža dodatni vizualni ugođaj.

Kako bi uskladili sat s prigodom, raspoloženjem i stilom, korisnici mogu birati između preko 10 000 različitih pozadina sata.

Motivacija za zdravlje

Huawei Watch GT 3 pametni sat opremljen je TruSeenTM tehnologijom praćenja otkucaja srca 5. generacije. Pomoću nje korisnik u svakom trenutku može provjeriti svoj puls, razinu zasićenosti kisika u krvi, razinu stresa te čak i temperaturu kože.

Sat je opremljen značajkama koje korisniku omogućuju zdraviji život i stvaranje zdravih životnih navika. Putem Huawei Health aplikacije sat korisnika podsjeća, na primjer, da popije vodu, uzima lijekove ili ide spavati na vrijeme.

Osobni trener

Huawei Watch GT 3 idealan je izbor i za aktivne korisnike i zaljubljenike u sport zato jer nudi više od 100 različitih načina vježbanja. Planovi treninga potpuno su prilagođeni navikama vježbanja i trenutnoj kondiciji korisnika, a glasovni podsjetnik sata korisniku pruža informacije o napretku i njegovoj fizičkoj spremi. Za ljubitelje treninga na otvorenom omogućeno je napredno GPS praćenje pomoću dvofrekventnog GPS sustava.

Ovaj pametni sat kompatibilan je s preko 30 aplikacija, uključujući najpoznatije fitness aplikacije, pružajući korisniku poboljšano iskustvo korištenja.

Dostupnost i cijena

Huawei Watch GT 3 dostupan je u dvije veličine, 46mm i 42mm, a svaka veličina dostupna je u dvije različite verzije. Preporučena prodajna cijena Huawei Watch GT 3 od 46mm, s metalnom i Active black narukvicom, iznosi 2.699,00 odnosno 2.199,00 HRK. Cijena Watch GT 3 od 42mm, sa Milanese zlatnom i Elegant white narukvicom, iznosi 2.499,00 odnosno 2.199,00 HRK. Svi korisnici koji od 13. prosinca pa do kraja godine kupe Huawei Watch GT 3, na dar će dobiti dodatne dvije narukvice koje se lako mijenjaju. Huawei Watch GT 3 dostupan je kod svih Huawei prodajnih partnera.

Huawei MateBook 14s također dostupan u prodaji

Huaweijevo najnovije prijenosno računalo, Huawei MateBook 14s, također je dostupno u posebnoj ponudi do kraja godine. Korisnici koji se odluče na kupnju dobit će i ruksak za laptop te miša.

Uz Watch GT 3 i MateBook 14s, Huawei je nedavno predstavio i nova 9 pametni telefon te MateView GT zakrivljeni monitor koji je dostupan u dvije veličine - 27 i 34 inča.

14.12.2021. 10:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh