« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci
HUAWEI

Huawei se baca na poslovno tržište

Huawei je najavio ulazak na poslovno tržište s novom linijom pametnih uredskih proizvoda

Kreću snažno...
Kreću snažno... (Huawei)
Više o

pametni uređaji

,

Huawei

,

poslovno tržište

Huawei Consumer Business Grupa ući će na poslovno tržište s novom linijom pametnih uredskih proizvoda namijenjenih svim državnim, poslovnim i pojedinačnim korisnicima. Vijest je na Huawei Business Product Launch eventu objavio Derek Yu, izvršni direktor Huaweija te Intelligent Automotive Solution BU-a. Richard Yu napomenuo je da će Huawei koristiti svoje hardverske i softverske ekosustave kao podršku svestranim uredskim proizvodima koji neometano rade sa širokim rasponom pametnih uređaja, uključujući prijenosna i stolna računala, monitore, tablete, dodatke i nosive uređaje. Ova nova uredska rješenja bavit će se sljedećim ključnim domenama: vlada, obrazovanje, zdravstvena skrb, proizvodnja, transport, financije i energija.

Sveobuhvatni proizvodi usmjereni na poduzeća

Uz poslovne tržišne uvjete i brzo promjenjive poslovne zahtjeve, potreba za korisnim uredskim rješenjima nikad nije bila veća. Pametna radna mjesta i pametna oprema počeli su zamjenjivati tradicionalne uredske proizvode. Huawei se nada da će uredske i poslovne proizvode obdariti pametnim i inovativnim mogućnostima, koristeći svoj uspjeh u domeni korisnika kao odskočnu dasku. Huawei poslovni proizvodi zadovoljit će zahtjeve korisnika u pogledu performansi i isplativosti dok će se zahvaljujući digitalnoj tehnologiji nove razine udvostručiti razina korisničkog pametnog iskustva.

Huawei na tržište dolazi s konceptom i vizijom koji obećavaju revoluciju u industriji. U kompaniji vjeruju da će erom poslovne opreme dominirati Cloud i AI tehnologije, te se nada da će iskoristiti svoje znanje i iskustvo s tržišta potrošačke elektronike kako bi stvorio nove vrijednosti i inovacije, s krajnjim ciljem izgradnje visokokvalitetne, pametne i pouzdane platforme za sve poslovne i privatne korisnike. Huawei je najavio skup poslovnih proizvoda, rješenja i servisnih platformi, uključujući MateBook B seriju prijenosnih računala, MateStation B seriju stolnih računala, Display B seriju monitora, MatePad C seriju tableta, B seriju printera i B seriju nosivih uređaja. Osim poslovnih uređaja, Huawei putem Cloud i AI tehnologije razvija i uređaje namijenjene privatnim korisnicima. Jedan od njih je nedavno predstavljeni nova 9 SE pametni telefon koji dolazi s predinstaliranim Huawei Mobile Cloudom za sigurno pohranjivanje sadržaja, te s AppGalleryjem, Huaweijevom službenom trgovinom aplikacija s više od 730 milijuna mjesečno aktivnih korisnika u više od 170 zemalja.

Strogi standardi i višeslojna zaštita podataka

Huawei svojim korisnicima pruža robusnu podršku u smislu testiranja proizvoda, rješenja za sigurnost podataka i usluga cijelog životnog ciklusa, kako bi se zadovoljili strogi standardi potreba državnih i poslovnih korisnika. Svi Huaweijevi proizvodi prolaze niz strogih testiranja. Primjerice, stolna računala moraju proći testove opasnih tvari i eksplozivne atmosfere, mehaničkih vibracija, niskog tlaka zraka, niske i visoke temperature, mehaničkog šoka, plijesni, sunčevog zračenja, temperaturnog utjecaja, vibracija, pješčane prašine, vlage i korozije. Huawei koristi samo odabrane materijale, a proizvodi su dizajnirani s naglaskom na pouzdanost i sigurnost.

Huawei također pruža višeslojne sigurnosne mjere zaštite podataka kako bi osigurao siguran prijenos podataka. Načelo „bez smetnji, bez praćenja i bez curenja" strogo se poštuje u pogledu zaštite privatnosti i ugrađeno je u svaki korak dizajna i razvoja proizvoda. Dozvole za aplikacije su obnovljene, a osjetljiva dopuštenja koja se odnose na privatne korisničke podatke, kao što su zapisi poziva, poruke, odlazni pozivi i podaci o uređaju su ukinuta. Autorizacija za pristup galeriji strogo je kontroliran, a dopuštenja se mogu postaviti zasebno za svaku fotografiju ili videozapis iz galerije.

Huawei je također prilagodio rješenje za suradnju više zaslona, koje korisnicima omogućuje filtriranje datoteka i kontrolu dijeljenja.

Poslovna oprema nije samo sredstvo za veću produktivnost u industriji, nego je također i okosnica za sve pametnije i više digitalizirano gospodarstvo i infrastrukturu koja će obogatiti život u svim segmentima. Tri Huaweijeva načela za poslovne proizvode: kvaliteta, inteligencija i pouzdanost, obogatit će cijelu industriju i osigurati da svako radno mjesto može postati pametan ured.  

10.05.2022. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh