« Hi-tech
objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci
BIZNIS

Huawei prezentira napredna 5G rješenja

Huawei je virtualno predstavio Galileo Exhibition Hall - izložbeni prostor koji na jednostavan način pokazuje na koji način ključne značajke 5G mreže

Sjajna rješenja za 5G
Sjajna rješenja za 5G (Huawei)
Više o

rješenja

,

Huawei

,

5G

Huawei je globalni predvodnik u razvoju 5G tehnologije kao i razvoju 5G rješenja koja će ubrzati digitalnu transformaciju diljem industrija te otvoriti potpuno nove mogućnosti stvaranja dodatne vrijednosti, a kompanija je po prvi puta u Hrvatskoj prezentirala svoja 5G rješenja.

Huawei je virtualno predstavio Galileo Exhibition Hall - izložbeni prostor koji na jednostavan način pokazuje na koji način ključne značajke 5G mreže, velika propusnost, minimalna latencija i veliki kapacitet povezivanja, transformiraju svijet oko nas. Huawei je prezentirao niz 5G rješenja u širokom spektru industrijskih aplikacija poput inteligentnih povezanih vozila, pametnih tvornica, pametne zdravstvene zaštite, pametnih mreža, pametnog obrazovanja, urbane sigurnosti, dronova, pametne poljoprivrede i pametnih novih medija. Huawei sa nizom partnera već niz godina razvija napredna 5G rješenja koja nudi diljem svijeta, a cilj kompanije je izgradnja naprednog ekosustava 5G rješenja za što veći broj industrija.

Uz primjere upotrebe 5G tehnologije, kao i mogućnosti koje nova generacija mobilnih mreža donosi gospodarstvu, predstavljena je i Huawei 5G AAU antena, najkompaktnija i najlakša 5G antena na svijetu koja se može brzo i jednostavno instalirati bilo gdje, čak i na teško dostupna mjesta.

Huawei želi pomoći Europskoj uniji i Hrvatskoj u postizanju istinske digitalne suverenosti. Predani smo digitalnoj transformaciji i kao lider u razvoju tehnologije dajemo svoj doprinos hrvatskom gospodarskom. Danas, nakon trinaest godina na hrvatskom tržištu, s ponosom možemo istaknuti kako trideset posto Hrvata u svakodnevnoj komunikaciji koristi Huaweijevu pouzdanu telekom opremu i vrlo popularne uređaje poput pametnih telefona", kazao je Zhang Heng, glavni direktor Huawei Technologies Hrvatska.

Huawei kontinuirano raste u Hrvatskoj, povećava prihode i investicije kao i doprinos državnom proračunu. U ovoj godini, uz sve izazove, poslovanje u Hrvatskoj je stabilno i u kompaniji su optimistični oko potencijala na tržištu Hrvatske. Kompanija je unatoč krizi dodatno povećala broj zaposlenih u Hrvatskoj, na njih 40.

Globalno je Huawei tokom proteklih 30 godina svojim proizvodima i uslugama podržao više od tri milijarde ljudi širom sveta. Osim toga, kompanija održava stabilno poslovanje više od 1.500 komunikacijskih mreža u preko 170 zemalja i regija. 

27.10.2020. 14:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh