« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
NOVOSTI

Huawei otkrio novi Mate 10 lite

Huawei Mate 10 lite sadrži prvi Huawei FullView zaslon i svijetu donosi još bolji, fantastičan ekran

Sjajni novi Huawei Mate 10 Lite
Sjajni novi Huawei Mate 10 Lite (Huawei)
Više o

specifikacije

,

Huawei

,

Huawei Mate 10 Lite

Huawei Consumer Business Grupa predstavila je novi Huawei Mate 10 lite, pametni telefon koji donosi nevjerojatnu kombinaciju performansi i snage, a sadrži i prve Huawei prednje i stražnje kamere s dvije leće. Huawei Mate 10 lite dizajniran je kako bi bio u korak sa svakim selfijem, fotografijom i svakom društvenom mrežom zahvaljujući novom i impresivnom Huawei FullView zaslonu. Ovaj uređaj time oživljava nove načine za snimanje fotografija, dijeljenje iskustava i istraživanja svijeta.

Znamo što je potrebno današnjim korisnicima pa smo kreirali novi uređaj koji ima sve snažne funkcije kako bi bio u korak s trendovima", izjavio je Richard Yu, direktor Huawei Consumer Business Grupe te dodao: Dizajniran da omogući komunikaciju s bilo kime u svijetu, Huawei Mate 10 lite postavlja novi standard u inovacijama sa svojim nevjerojatnim performansama, elegantnom dizajnu i naprednim funkcijama kamere".

Prvi ikada Huawei FullView zaslon

Huawei Mate 10 lite prvi je uređaj koji sadrži novu Huawei FullView tehnologiju čime donosi visokokvalitetni zaslon od 5.9 inča. Impresivan 83-postotni omjer zaslona i 18:9 aspekt pruža prekrasan široki zaslon za posebno iskustvo gledanja uz jasne, čiste i svijetle slike.

Dvostruka prednja i stražnja kamera

S dvostrukom prednjom i stražnjom kamerom, Huawei Mate 10 lite donosi iznimno iskustvo fotografiranja bez obzira na predmet i postavke. Predanja selfie kamera od 13MP/2MP odlična je za snimanje portretnih fotografija kao nikada do sada jer ima novu bljeskalicu Selfie Toning Flash koja omogućuje studijsku rasvjetu za umjetničke i žive fotografije. Stražnja kamera kombinira leće od 16MP i 2MP te imaju poboljšane performanse, a obje sadrže i bokeh efekt za čišće i oštrije fotografije.

Simetričan dizajn

Elegantan dizajn Huawei Mate 10 lite pametnog telefona započinje prekrasnim Huawei FullView zaslonom koji neprimjetno prelazi u zakrivljene rubove izrađene od visokokvalitetnih industrijskih materijala. Svaka komponenta - kamera, senzor za otisak prsta, USB utičnica, senzori i bljeskalica, pažljivo su postavljeni na prednjoj i stražnjoj strani kako bi dizajn bio lijep i intuitivan.

Izuzetna izvedba za najbolje korisničko iskustvo

Huawei Mate 10 lite pokreće osmojezgreni Kirin 659 chipset s 4GB RAM i 64GB ROM memorije. To omogućuje uređaju da pri korištenju pokreće više aplikacija odjednom. EMUI sučelje pokreće Android 7 pa uređaj optimizira performanse na temelju ponašanja korisnika što pruža izuzetno iskustvo korištenja. Duboka integracija između hardvera i softvera znači dug vijek trajanja 3,340 mAh baterije. Osim toga, senzor za otisak prsta uči pokrete kako bi uređaj dostavio točnije i sigurnije korištenje iz dana u dan, a Huawei Histen audio sustav pruža izvanredan zvuk.

Novi Huawei Mate 10 lite u Hrvatskoj će biti dostupan početkom studenoga po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.799,00 HRK.

Za više informacija posjetite
Huawei stranicu za korisnike
Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska
FB Huawei Showcase aplikaciju
Huawei Mobile Hrvatska Instagram
Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te
Huawei Mobile Hrvatska Twitter.

18.10.2017. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh