« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci
COOL

Huawei nova 9 SE - osobni asistent u vašem džepu

Zahvaljujući snažnom procesoru, praktičnim dimenzijama i sjajnom ekranu, nova 9 SE zadovoljava sve potrebe korisnika

Ima sve što treba
Ima sve što treba (Huawei)
Više o

Petal Search

,

Huawei nova 9 SE

,

Huawei Mobile Cloud

 Danas su ljudi prisiljeni živjeti nevjerojatno užurbanim načinom života, pa određenu količinu obaveza obavljaju putem pametnih telefona. Zahvaljujući snažnom procesoru, praktičnim dimenzijama i sjajnom ekranu, nova 9 SE zadovoljava sve potrebe korisnika. Huawei Mobile Cloud i Petal servisi sadrže sve što je potrebno kako bi školarci, studenti i ostali korisnici mogli obavljati stavke s dnevnog reda, a sve putem svog pametnog telefona. Službeni Huawei preglednik Petal Search i AppGallery trgovina s više od 187.000 globalnih i lokalnih aplikacija, osiguravaju sve potrebne uvjete za cjelodnevnu povezanost bez obzira na lokaciju.

Ako puno putujete, a želite ostati u tijeku s najnovijim vijestima i objavama, dobro je u džepu imati uređaj koji održava vaš kontakt sa svim prijateljima, kolegama i ostatkom svijeta. Snažan Qualcomm SnapdragonTM 680 procesor te ugrađene bežične Wi-Fi i Bluetooth tehnologije pobrinut će se da vaše aktivnosti ne staju, dok će 6,78 - inčni FullView zaslon a P3 širokim rasponom boja pružiti ugodno vizualno iskustvo korištenja. Što se tiče fotografije, nova 9 SE donosi bogatije iskustvo fotografiranja i snimanja sa svojih 108 MP i raznim značajkama videografije. Također, uređaj je opremljen prednjom selfie kamerom od 16 MP, makro kamera od 4 MP i ultra širokom lećom s vidnim poljem od 112˚ stupnjeva.

Nova 9 SE opremljena je alatima i uslugama HMS ekosustava koje nudi sve što očekujemo od modernog pametnog telefona. Zahvaljujući 3.000 partnera, Petal Search pruža širok raspon raznolikog sadržaja i pruža glatko iskustvo pretraživanja. Također štiti korisnike i pridržava se najstrožih standarda privatnosti i zaštite autorskih prava. Aplikacija također nudi pregled bez snimanja povijesti, što znači da se ne bilježe osobni podatci i ne pohranjuju se kolačići.

Sve što trebate na jednom mjestu

Nova 9 SE podržava sve popularne aplikacije za zabavu poput TikToka, Instagrama, Faceboka, WhatsAppa, Messengera, Twittera i mnogih drugih. Microsoftove uredske aplikacije u kombinaciji s ostalima, kao što su Adobe Reader, Dropbox i druge, osiguravaju nesmetano radno okruženje. Ne treba zanemariti niti bankovne aplikacije pa ćete na AppGalleryju pronaći važne lokalne aplikacije banaka, npr. PBZ-a, Zagrebačke banke, OTP banke, Erste banke, RBA-e, HPB-a i Addiko Banke, kao i druge poput Revolut i Curve aplikacije.

Huawei proizvodi i usluge

Svi korisnici koji kupe Huawei nova 9 SE pametni telefon do 28. lipnja, ostvaruju pravo na besplatnu zaštitu zaslona u trajanju od 12 mjeseci. Zaslon pametnog telefona može se jednom zamijeniti besplatno, bez ikakvih dodatnih troškova. Besplatna zaštita vrijedi ako se zaslon mobitela slomi zbog nesreće (npr. udarca, pada ili pritiska).

Svi korisnici koji u periodu od 9. svibnja do kraja mjeseca kupe nova 9 SE uređaj u Elipso poslovnicama, na poklon će potpuno besplatno dobiti Huawei FreeBuds 4i bežične slušalice.

Huawei Sound Joy, najnoviji prijenosni zvučnik stigao je na prodajna mjesta u Hrvatskoj. Ovaj vrhunski uređaj napravljen je u suradnji s Devialetom, renomiranim francuskim proizvođačem zvuka. Kompaktan, moderan i prijenosan, ovaj pametni zvučnik dizajniran je za svakodnevnu upotrebu, bez obzira na kojoj lokaciji se nalazite.

Huawei je nedavno predstavio svoj prvi profesionalni trkački sat, Watch GT Runner. Novi sat kombinira najbolje iz renomirane GT serije i pruža nove značajke koje će zadovoljiti sve rekreativce i profesionalne trkače.

U prodaji se nalaze dva vodeća uređaja Huawei P serije, P50 Pocket i P50 Pro. Oba uređaja dolaze s AppGalleryjem, trećom najvećom trgovinom aplikacija na svijetu.

U prodaji se mogu pronaći i FreeBuds Lipstick slušalice. Radi se o raskošnom izdanju vodećih slušalica koje savršeno kombiniraju luksuzan dizajn s vrhunskim audio iskustvom.

18.05.2022. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh