« Život
objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci
NOVOSTI

Huawei nova 9 pametni telefon dostupan u prodaji

Huawei nova 9 pametni telefon dostupan je u prodaji kod Huawei prodajnih partnera, po preporučenoj prodajnoj cijeni od 3.899,00 HRK

Stiže u prodaju!
Stiže u prodaju! (Arhiva)
Više o

Huawei

,

Huawei nova 9

Krenula je službena prodaja Huawei nova 9 pametnog telefona na hrvatskom tržištu. Radi se o telefonu koji će posebno veseliti svakog zaljubljenika dobre fotografije te elegantnog i modernog dizajna. Odličnih performansi, ultra tanak, opremljen sustavom kamera koji osigurava stvaranje visokokvalitetnih fotografija, dugotrajne baterije postat će inspiracija svakoj zabavi.

Huawei nova 9 pametni telefon dostupan je u prodaji kod Huawei prodajnih partnera, po preporučenoj prodajnoj cijeni od 3.899,00 HRK. Uređaj dolazi u dvije boje - Starry Blue (plavoj) te Black (crnoj).

Huawei nova 9 - kreiran za vas

Huawei svakodnevno ulaže u inovacije, a koje su najznačajniji faktor u Huawei nova serije pametnih telefona. Ovaj pametni telefon dolazi s predivnim, zakrivljenim zaslonom koji podržava brzinu osvježavanja zaslona do 120 Hz i brzinu reagiranja od 300 Hz. Nova 9 se ističe jakim procesorom te dugotrajnom baterijom kapaciteta 4300 mAh. Upravo, zahvaljujući Huawei SuperCharge od 66 W, bateriji treba samo 15 minuta da dosegne 53%, a svega 38 minuta 100%. Kako su prednja i stražnja strana telefona blago zakrivljena Huawei nova 9 doima se tanjim i ugodnijim za korištenje. S debljinom od samo 7,77 mm i težinom od približno 175 grama, nova 9 je vrlo tanak i jednostavan pametni telefon. S Huawei nova 9 pametnim telefonom punjenje će biti lakše nego ikad pa neometano možete uživati u svakodnevnim aktivnostima i slobodnim trenucima. Sve ove funkcijonalnosti Huawei nova 9 pametni telefon čine savršenim za moderne i neovisne korisnike s užurbanim načinom života.

Kamera za najvažnije trenutke - čak i u mraku

Ovaj pametni telefon opremljen je najnovijim funkcionalnostima potrebnim za odličnu fotografiju. Korisnici mogu maksimalno iskoristiti bogate značajke, pa tako mogu dobiti kvalitetne fotografije, svejedno radi li se o portretu ili noćnom načinu fotografiranja. Upravo Ovaj pametni telefon dolazi sa sustavom kamera Ultra Vision koji uključuje glavnu kameru RYYB Ultra Vision od 50 MP s 1/1,56-inčnim senzorom koji osigurava visoku osjetljivost na svjetlo za snimanje fotografija visoke kvalitete. Sadrži i 8MP ultraširokokutnu kameru, 2MP dubinsku kameru i 4 cm makro kameru te 32 MP prednju kameru, što znači da fotografija visoke rezolucije može nastati u bilo koje doba dana i noći. Osim fotografiranja, Huawei nova 9  također odlično snima videozapise noću. Sadrži značajke Extreme Night Shoot i Night Selfie Video, te snima u mraku s prednjom i stražnjom kamerom u 4K rezoluciji. Kamere također sadrže AIS stabilizaciju za snimanje videa, tako da nema više efekta drhtavih ruku. Stražnja kamera podržava i snimanje usporenih videozapisa (Slow-Motion funkcija) i videozapisa s ubrzanjem (Time-lapse funkcija).

Next Image Awards 2021.

Ako se želite okušati u mobilnoj fotografiji, Huawei je organizirao Next Image Awards 2021, najveće svjetsko natjecanje u mobilnoj fotografiji. Ove godine možete se prijaviti za globalno i lokalno izdanje natječaja, uz vrijedne nagrade. Glavna nagrada je novi pametni telefon Huawei nova 9, a rok za prijavu je 30. studeni 2021. godine.

03.11.2021. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh