« Hi-tech
objavljeno prije 7 mjeseci i 24 dana
COOL

Huawei najavljuje nove nosive uređaje 14. rujna u Barceloni

Mnogi mediji već bruje o brojnim novim izdanjima Huawei pametnih satova od u narednom kvartalu koja bi trebala prezentirati jedinstvene nove značajke koje bi mogle iznenaditi industriju

Stižu brojne inovacije
Stižu brojne inovacije (Huawei)
Više o

Barcelona

,

Huawei

,

wearables

,

Fashion Forward

Dok se velika imena tehnološke industrije pripremaju za očekivana lansiranja proizvoda krajem godine, tehnološki div Huawei najavljuje veliki broj novih inovativnih nosivih uređaja na nadolazećem eventu predstavljanja u Barceloni.

Kao što je objavljeno na službenim Huawei Mobile društvenim mrežama, lansiranje će se održati 14. rujna 2023. s temom 'Fashion Forward', nagovještavajući fokusiranost branda na premošćivanje granica tehnologije i stila, uz obilježavanje 10. godišnjice uspješnog poslovanja u segmentu nosivih pametnih uređaja.

Mnogi mediji već bruje o brojnim novim izdanjima Huawei pametnih satova od u narednom kvartalu koja bi trebala prezentirati jedinstvene nove značajke koje bi mogle iznenaditi industriju. Zajedno s lansiranjem novih proizvoda, Huawei će prezentirati svoju nadolazeću globalnu proizvodnu strategiju koja će također napraviti značajan zaokret u industriji nosivih uređaja.

Huawei je možda jedan od rijetkih brendova koji su bili pioniri na tržištu, premošćujući granice između pametnih i tradicionalnih luksuznih satova, spajajući elemente i jednog i drugog svijeta ponajprije u dizajnu. HUAWEI WATCH Ultimate je ranije ove godine postao primjer te strategije, a očekuje se da će nadolazeća lansiranja podići ovu filozofiju dizajna, u skladu s temom 'Fashion Forward'.

Ako je najava točna, Huawei se sprema predstaviti revolucionarne značajke praćenja zdravlja koje bi mogle promijeniti način na koji razmišljamo o nosivim uređajima, donoseći veću preciznost u praćenju otkucaja srca putem AI učenja i poboljšavajući značajke za fitness, zdravlje žena, spavanje i još više toga.

Dok Huawei slavi svoju 10. godišnjicu na europskom tržištu nosivih uređaja, pozornost se usmjerava na event u Barceloni 14. rujna, gdje se očekuje da će Huawei ponovno postaviti trendove u tehnologiji i modi, te dodatno učvrstiti svoje vodstvo u području nosivih uređaja.

 

07.09.2023. 14:50:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh