« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci
SJAJNO!

Huawei MateBook 16 i ostale novosti

Huawei donosi fleksibilnost i inovacije koje mijenjaju klasičnu uredsku PC konfiguraciju

Stižu novosti!
Stižu novosti! (Huawei)
Više o

Novosti

,

Huawei Mate 16

Protekle dvije godine nedvojbeno su potvrdile da je promjena uistinu jedina konstanta koja nam je zajamčena u životu. Međutim, dokazali smo da se kao društvo možemo prilagoditi i izvući najbolje iz novih okolnosti i načina funkcioniranja u promjenjivom radnom okruženju i svim izazovima koje budućnost donosi. Većina nas je bila primorana na rad od kuće, a to je tražilo uređenje novog prostora unutar vlastitog doma kako bi što efikasnije obavljali uredske zadatke i sastanke. Iako rad od kuće ima mnoge prednosti, nedovoljna tehnička opremljenost i dalje je čest problem među radnicima koji posao obavljaju remote. Međutim, kako industrija pametnih uredskih uređaja nastavlja rasti i razvijati svoje tehnološke inovacije i proizvode, vrijedi obratiti pozornost i upoznati se s najnovijim uređajima i njihovim funkcijama te predloženim rješenjima za sve potrebe novih korisnika.

U posljednje vrijeme mnoge su tvrtke odlučile uvesti hibridni radni aranžman kao opciju za sve postojeće i nove zaposlenike. Međutim, rad na daljinu još uvijek je nešto oko čega ljudi brinu. Domovi su stvoreni da odražavaju privatni prostor, okruženje u kojem se možemo odmoriti i kvalitetno povezati sa svojom obitelji, pa nije ni čudo da se naše brige oko rada od kuće baziraju na nekim tehničkim kvalifikacijama i nedostacima. Problemi oko slabe internetske veze, nedovoljno sigurnog pristupa online servisima, nedovoljno kvalitetne hardver i softver tehnologije utječu na naš nastup, samopouzdanje u poslovanju i na kraju - kvalitetu obavljenog posla.

Tehnološki div Huawei, stavlja fokus na opcije detekcije i prilagodbe novonastalim problemima uz razvoj novih inovativnih metoda kako bi se stvorila rješenja koja funkcioniraju i donose optimizaciju poslovanja i rada. Na primjer, kada tražimo opcije koje bi trebale olakšati rad na daljinu, moramo krenuti od promjena i inovacija na tradicionalnom, desktop set-upu. Što ako preokrenemo inicijalnu tezu i kažemo da naš dom ne treba postati ured u kojem nepomično buljimo u monitor uz razna tehnička ograničenja, već da putem upotrebe nove tehnologije dobivamo i nove metode motivacije i inspiracije unutar naših radnih zadataka. Nova Huawei rješenja dolaze kao tražena i potrebna pomoć u revoluciji načina rada i nude nam drugačije radno okruženje u kojem svi imamo jednake mogućnosti za ostvarivanje maksimalnih rezultata.

Huawei prijenosna računala - beskrajna snaga tehnologije u primijenjenim inovacijama

Polazeći od bogatog zaleđa i znanja o svakom aspektu razvoja tehnologije i modernih uređaja, počevši od istraživanja i razvoja do proizvodnje proizvoda, Huawei je 2016. godine predstavio svoje prvo prijenosno računalo MateBook, a ubrzo nakon toga rođene su još tri serije proizvoda: MateBook D, MateBook E, i MateBook X. Inovacije koje je Huawei donio u industriju prijenosnih računala mogu se pronaći u bezbroj ekskluzivnih značajki i parametara svake od serija, od kojih je jedna od značajnijih Huawei FullView zaslon.

Inovacije u dizajnu prijenosnih računala donose rješenje za probleme korisnika

Kada zaposlenici rade iz ureda obično imaju veliki monitor koji olakšava upravljanje mnogim zadacima odjednom i pruža dovoljno radnog prostora za multitasking. Kod kuće, mnogi nemaju dovoljno mjesta na stolu za dodavanje monitora ili jednostavno ne žele ulagati u dodatni uređaj za kućnu upotrebu. Međutim, kako će većina nastaviti raditi od kuće dio ili većinu radnog vremena, vrijedi razmisliti o zamijeni tradicionalnog PC-a s prijenosnim računalom s većim zaslonom. Huawei je uočio ovu novu potrebu koja se pojavila među potrošačima i pripremio novu liniju proizvoda sa 16-inčnim FullView zaslonom. Uz bogato iskustvo i tehničku stručnost u razvoju pametnih telefona i tableta, lidersku poziciju u full view dizajnu zaslona s minimalnim okvirima, Huawei podiže ljestvicu sa zaslonima s tankim okvirima na sve četiri strane umjesto uobičajenih tri. Ovaj dizajn je postao dio MateBook DNK i jedna je od ključnih prednosti koje MateBook ima u odnosu na konkurentske uređaje.

Predstavljamo MateBook D 16, lagani prijenosnik visokih performansi sa velikim zaslonom od 16 inča

Najnoviji dodatak obitelji MateBook je 16-inčni Huawei MateBook D 16 koji pokreće Intel® CoreTM procesor 12. generacije. Predstavljanje ovog modela također dodatno obogaćuje obitelj MateBook članom velikog ekrana i visokih performansi, koji istovremeno donosi prepoznatljive elemente serije, utjelovljujući estetiku, inovaciju i pametna iskustva koja su postala sinonim za brend. Huawei MateBook D 16 naslijedio je dizajn tankih okvira MateBook D serije. To osigurava veće radno područje na zaslonu, omogućujući korisnicima lakši pregled grafikona, podataka i dokumenata s većim i višim područjem zaslona. Huawei je stavio veliki 16-inčni zaslon u kućište u koje drugi proizvođači obično mogu staviti samo 15,6-inčni zaslon, povećavajući vidljivo područje zaslona, ​​ali ne i veličinu tijela uređaja.

Uz fleksibilnije i novodefinirane modele rada, moramo se naviknuti na činjenicu da će naš dom donekle postati naš novi ured. Naša je zadaća urediti svoj radni prostor kod kuće na način da nam olakša punu produktivnost i fokus, ali u isto vrijeme ne ograniči naš životni prostor i slobodno vrijeme. Srećom, nova fleksibilnost dolazi uz iznimnu pomoć tehnologije, koja rješenjima poput MateBook 16, pruža veću dozu autonomije prilikom odabira mjesta rada pritom uspješno zamjenjujući sve tradicionalne uredske potrebe u jednom, dobro dizajniranom i kompaktnom računalu. Huawei inovacije i personalizirani pristup potrebama korisnika unutar svih uređaja, ostavljaju dovoljno prostora za kreativnost koja vas neće uniformirati u masu. Budite bolji, produktivniji i inovativniji u svom pristupu radu. Istaknite se u masi, Huawei i novi MateBook 16 će vam najbolje pokazati kako.

Novi HUAWEI MateBook D 16 lansirat će se 23. lipnja 2022.

 

Huawei proizvodi i usluge

Nedavno predstavljena, Huawei Watch GT 3 Pro serija odmah je izazvala pozitivne ocjene i reakcije korisnika i novinara. Ova elegantna serija dostupna je u dvije veličine i kroz čak četiri različita modela donosi novi dizajn sučelja i kućišta napravljenog u varijanti titana ili keramike, veliki sjajni zaslon i snažnu bateriju. Na svim Huawei prodajnim mjestima i kod svih ovlaštenih distributera dostupna je od početka lipnja.

Preporučena maloprodajna cijena Huawei Watch GT 3 Pro od 46 mm s remenom od titana i crnim remenom od fluoroelastomera iznosi 3.699,00 odnosno 2.699,00 HRK dok cijena Watch GT 3 Pro od 43mm, s keramičkim i kožnim remenom iznosi 4.299,00 odnosno 3.299,00 HRK.

Najnoviji pametni telefon Huawei nova 9 SE već je 2 mjeseca dostupna kod svih ovlaštenih Huawei distributera. Radi se o uređaju elegantnog dizajna, vrhunskih tehnologija kamere i pouzdanih performansi. Svi korisnici koji kupe Huawei nova 9 SE pametni telefon do 28. lipnja, ostvaruju pravo na besplatnu zaštitu zaslona u trajanju od 12 mjeseci. Zaslon pametnog telefona može se jednom zamijeniti besplatno, bez ikakvih dodatnih troškova. Besplatna zaštita vrijedi ako se zaslon mobitela slomi zbog nesreće (npr. udarca, pada ili pritiska). Huawei Sound Joy, najnoviji prijenosni zvučnik stigao je na prodajna mjesta u Hrvatskoj. Ovaj vrhunski uređaj napravljen je u suradnji s Devialetom, renomiranim francuskim proizvođačem zvuka. Kompaktan, moderan i prijenosan, ovaj pametni zvučnik dizajniran je za svakodnevnu upotrebu, bez obzira na kojoj lokaciji se nalazite.

Huawei je nedavno predstavio svoj prvi profesionalni trkački sat, Watch GT Runner. Novi sat kombinira najbolje iz renomirane GT serije i pruža nove značajke koje će zadovoljiti sve rekreativce i profesionalne trkače.

U prodaji se nalaze dva vodeća uređaja Huawei P serije, P50 Pocket i P50 Pro. Oba uređaja dolaze s AppGalleryjem, trećom najvećom trgovinom aplikacija na svijetu.

U prodaji se mogu pronaći i FreeBuds Lipstick slušalice. Radi se o raskošnom izdanju vodećih slušalica koje savršeno kombiniraju luksuzan dizajn s vrhunskim audio iskustvom.

14.06.2022. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh