« Život
objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca
ZNATE LI?

Huawei MateBook 14s je vaš računalni suputnik za sve

Svijet se počeo oporavljati od globalne pandemije, no neke od posljedica će još godinama biti prisutne. Za mnoge je rad od kuće, odnosno izvan ureda, postao normalan, a čini se da će tako i ostati.

Huawei MateBook 14s
Huawei MateBook 14s (Huawei)
Više o

Huawei

,

Huawei MateBook 14s

To je stvorilo dodatnu potrebu za snažnim, svestranim i lako prenosivim prijenosnim računalom, a novi Huawei MateBook 14s pruža i više od toga.

Velik omjer ekrana i tijela

MateBook 14s krasi prekrasan 2.5K zaslon dijagonale od 14,1 inča. Ovaj veliki zaslon je osjetljiv na dodir, a budući da je omeđen vrlo uskim okvirima, stane u tijelo koje je manje nego inače. To znači da njegove dimenzije iznose 313,82mm x 229,76mm x 16,7mm, što je otprilike dimenzija ostalih prijenosnih računala s ekranima od 13 inča.

Zahvaljujući kućištu od aluminijske legure, MateBook 14s teži samo 1,42 kg, koja korisnik neće niti osjetiti prilikom nošenja uređaja u torbi.

Najnoviji intelov CPU donosi najbolju snagu u klasi

Unatoč elegantnom dizajnu, MateBook 14s sadrži najnoviji Intelov procesor 11. generacije s namjenskom grafičkom karticom. Zahvaljujući tome, korisnik ima mogućnost uređivanja video snimka u 4K rezoluciji, dok u web pregledniku ima više o deset otvorenih kartica.

Elegantan izgled

Prijenosna računala ne moraju biti standardne, pomalo dosadne boje. MateBook 14s dostupan je u premium Space gray boji koja mami znatiželjne poglede.

Svestran uređaj koji može sve

MateBook 14s savršen je uređaj za zabavu koji bez poteškoća može podržati najnovije igre ili Netflix maratone. Veliki zaslon od 14,1 inča prikazuje više od milijardu boja te podržava brzinu osvježavanja od 90Hz. To znači da se zaslon osvježava 90 puta u sekundi i radi to jedan i pol puta brže od konvencionalnih prijenosnih računala. Brži zaslon omogućuje glatke animacije i grafike što je svakako prednost za ljubitelje igara.

Iako MateBook 14s sadrži utor za slušalice, korisnik ih ne mora uključivati, zahvaljujući impresivnom sustavom četverostrukih zvučnika s prodornim i snažnim basom.

Povezivanje s ostalim uređajima uz Huawei Share

Korisnici koji posjeduju i druge Huaweijeve uređaje (pametni telefon ili tablet), mogu ih upariti s MateBook 14s pomoću Huawei Share funkcije. To im omogućuje dijeljenje datoteka između uređaja, izravan pristup telefonu na zaslonu MateBook 14s, ili korištenje tableta kao sekundarnog monitora. Ova nova razina povezanosti olakšava rad i zabavu.

Dugotrajna snaga

Baterija od 60 Wh otklanja potrebu za učestalim punjenjem MateBook 14s. Uređaju je dovoljno jedno punjenje za cijeli dan rada, a ukoliko je punjenje zaista potrebno, korisnik će to moći učiniti i putem USB-C punjača, koji za razliku od glomaznih punjača prijenosnih računala, stane u svaki džep.

Huawei proizvodi

Huawei Watch GT 3 pametni sat dolazi u dvije veličine, 46mm i 42mm. Svi korisnici koji od 13. prosinca pa do kraja godine kupe Huawei Watch GT 3, na dar će dobiti dodatne dvije narukvice koje se lako mijenjaju, a korisnici koji kupe ovaj uređaj do 7. siječnja 2022. godine, ostvaruju pravo na besplatnu zaštitu zaslona u trajanju od 12 mjeseci. Huawei Watch GT 3 dostupan je kod svih Huawei prodajnih partnera.

Uz MateBook 14s i Watch GT 3, Huawei je nedavno predstavio i nova 9 pametni telefon te MateView GT zakrivljeni monitor visoke stope osvježavanja od 165Hz koji je dostupan u dvije veličine, 27 i 34 inča.  

07.01.2022. 13:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh