« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci
PONUDA

Hrvatski Telekom za blagdane nudi Huawei Y6 2017 po dvostruko nižoj cijeni

Kako bi korisnici mogli u potpunosti iskoristiti prednosti novih vrhunskih mobilnih uređaja, Hrvatski Telekom u Magenta 1 ponudi poklanja duplo više gigabajta

Huawei Y6 2017
Huawei Y6 2017 (HT)
Više o

Hrvatski telekom

,

Huawei Y6 2017

Blagdanska ponuda Hrvatskog Telekoma već tradicionalno za sve nove i postojeće korisnike donosi niz pogodnosti, a ove godine one su udvostručene. Svi korisnici Magenta 1 usluge dobivaju duple gigabajte, minute i poruke, a uz posebnu ponudu smartfona Samsung (J7 i S8)  i Huawei (P10 i P10 lite) dostupnih odmah po 0 kuna (ostatak na rate), Huawei Y6 2017 je uz kupnju još jednog uređaja snižen čak za duplo.

Kako bi korisnici mogli u potpunosti iskoristiti prednosti novih vrhunskih mobilnih uređaja, Hrvatski Telekom u Magenta 1 ponudi poklanja duplo više gigabajta. Tako će svi koji uzmu 10 GB interneta u Najboljoj L tarifi dobiti još toliko potpuno besplatno, kao i Stream On opciju preko koje na svojim mobilnim uređajima mogu neograničeno gledati video sadržaje putem mobilnih aplikacija HBO GO, Pickbox, YouTube i Netflix i MAXTV To Go te aplikacija po izboru bez potrošnje internetskog prometa.

Božićnu atmosferu ukrašavanja bora, šetnje po adventskim sajmovima i pjevanje božićnih pjesama, članovi Magenta 1 obitelji moći će podijeliti sa svim svojim prijateljima i rodbinom, bez straha da će ostati bez interneta.

Magenta 1 za privatne korisnike uz najbrži internet donosi i brojne pogodnosti u korištenju mobilnih i fiksnih usluga te najbogatiji televizijski sadržaj u Europi, i to na više uređaja odjednom putem MAXtv To Go aplikacije. Uz Pickbox - najveći videopaket filmova i serija, mogućnost gledanja TV sadržaja unatrag i 30 sati prostora za njegovo snimanje, kao i dodatne fiksne minute prema zemljama EU i svijeta, ovih blagdana korisnici će moći uživati u filmskim božićnim klasicima.

Poslovni korisnici u Magenta 1 ponudi dobivaju neograničene razgovore u fiksnoj i mobilnoj mreži u Hrvatskoj, flat internet s trostrukom zaštitom te virtualni cloud od jednog terabajta za pohranu podataka. Do deset članova u timu međusobno može komunicirati bez ograničenja uz vrhunsku 4G mrežu. Uza sve to, Hrvatski Telekom nudi i fiskalne blagajne po pristupačnim cijenama za sve Magenta 1 Business korisnike.

Blagdanska ponuda Hrvatskog Telekoma bit će dostupna do kraja prosinca u svim T-Centrima i na web shopu (www.hrvatskitelekom.hr).

21.11.2017. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh