« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci
PREPORUČAMO

Cubot Note Plus - recenzija

Cubot Note Plus se hvali i kamerama, koje djeluju impresivno: 16 MP imaju i stražnja i selfie kamera, tu je i Sony senzor te objektiv s pet leća

Cubot Note Plus
Cubot Note Plus (preporucamo.com)
Više o

recenzija

,

Cubot Note Plus

Cubot Note Plus jako dobro slijedi tradiciju tvrtke - daje mnogo za uložen novac. Dobre performanse, Nougat 7.0, FullHD zaslon i 16 MP / 16 MP kamere se ne nalaze baš često u rangu cijene oko 1000 kn. Kako radi u praksi...?

Cubot Note Plus je hardverski identičan nedavno testiranom Cubot X18 mobitelu, osim kamera i zaslona. No to je dobro: pokazalo se da je Mediatek MT6737T dobar odabir u nižoj cjenovnoj klasi, koji je otprilike dvostruko brži od prosjeka. Odvrti skoro 40.000 Antutu bodova, što je u kombinaciji sa potpuno čistim Androidom 7.0 Nougat jamac dobrog rada.

FullHD zaslon bit trebao biti vrlo dobar, prema dosadašnjim iskustvima sa Cubot mobitelima, dok 5.2″ dijagonala donosi ugodno male dimenzije mobitela. Tu je i stražnji čitač otiska prstiju koji obećaje rad u 360 stupnjeva te otključavanje mobitela u samo 0.1s.

Cubot Note Plus se hvali i kamerama, koje djeluju impresivno: 16 MP imaju i stražnja i selfie kamera, tu je i Sony senzor te objektiv s pet leća.

Cijelu recenziju i specifikacije pročitajte na portalu Preporučamo.com

20.11.2017. 09:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh