« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
GODIŠNJICE

Hrvatski oglasni zbor i FESTO slave

Panel diskusije i dodjele nagrada obilježit će 50 godina HOZ-a i 18 godina FESTA

FESTO je postao punoljetan
FESTO je postao punoljetan (HOZ)
Više o

Hrvatski oglasni zbor

,

Festo

Uz brojne važne društvene, ekonomske i kulturne događaje ove godine obilježit će se i 2 važna događaja za oglašivačku struku - 50 godina Hrvatskog oglasnog zbora i 18 godina Festivala tržišnih komunikacija FESTO. Zajedničko obilježavanje ovih obljetnica održat će se 04. prosinca 2010. u kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta s početkom u 10 sati.

18 godina FESTO-a i 50 godina HOZ-a bit će obilježeno panel diskusijama, te dodjelom nagrada TV kućama za program po nominiranim kategorijama i najzaslužnijima za razvoj oglašivačke struke u Hrvatskoj.

Ovogodišnje događanje uvod je u novi FESTO koji će se sa svim dosadašnjim segmentima i natjecateljskim karakterom održati 2011. godine.

U panel raspravama 'Brendiranje Hrvatske' te 'Istraživanjem do uspjeha u oglašavanju' i sudjelovat će renomirani govornici poput Nadana Vidoševića, Bože Skoke, Davora Brukete, Đane Ozretić Došen i drugi.

U proslavi važnih obljetnica HOZ-a i FESTO-a sudjelovat će svi koji stvaraju, podržavaju ili tek namjeravaju stvarati/biti ključni dio tržišnih komunikacija.

02.12.2010. 07:50:48
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh