« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
STRAH OD KOLAPSA

Hrvatski cestovni prijevoznici pozvali seljake da ne blokiraju ceste

"Apeliramo na vas da nam ne blokirate naša radna mjesta i pustite nas da radimo jer i mi moramo živjeti", stoji u priopćenju cestovnih prijevoznika upućenom "braći seljacima"

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Deviant Art)
Više o

prosvjed seljaka

,

cestovni prijevoznici

,

apel

Udruga Hrvatski cestovni prijevoznici priopćila je danas kako s velikom pažnjom prati sva događanja glede pregovara poljoprivrednika s Vladom RH te da uvažava njihovu potrebu da se izbore za ono što misle da bi realno trebali dobiti od države, ali ih je pozvala da ne blokiraju ceste i granične prijelaze.

Prijevoznici napominju kako su njihova radna mjesta ceste i granični prijelazi te da su i oni ne jedanput bili u poziciji, ogorčeni nerazumijevanjem vlasti za njihove probleme, da blokiraju i ceste i granične prijelaze, no ističu kako je uvijek prevladao razum.

"Blokiranjem cesta i graničnih prijelaza doveli biste zemlju u kolaps. Istu onu zemlju za koju smo se borili i mnogi od svih nas dali svoje živote. Naši su pregovarači mukotrpno progovarali danima i uspjeli smo polučiti kakve takve rezultate. S druge pak strane i vi morate shvatiti da je svjetska kriza i da se sve političke i gospodarske snage u ovoj zemlji maksimalno trude da razno raznim mjerama pokušaju izvući zemlju iz ove velike krize", stoji u dopisu udruge Hrvatski cestovni prijevoznici upućenom seljacima koji prosvjeduju diljem hrvatskih prometnica. (hina/metro-portal)

07.03.2010. 14:55:56
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh