« Život
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
BRAVO!

Hrvatska Mensa obilježava Dan inteligencije 2015. godine u Zagrebu i Splitu

Hrvatska Mensa obilježava Dan inteligencije 2015. godine i organizira testiranja inteligencije u Zagrebu i Splitu - za znatiželjne i sve ostale koji sumnjaju da je imaju!

Mensa organizira testiranja
Mensa organizira testiranja (Mensa)
Više o

test inteligencije

,

Hrvatska Mensa

,

Dan inteligencije

Hrvatska Mensa povodom Dana inteligencije organizira testiranje inteligencije u Zagrebu po povlaštenoj cijeni u tjednu od 21. - 25. rujna 2015. godine u prostorijama Hrvatske Mense, Ulica grada Vukovara 58, te u Splitu 26. rujna 2015. godine na FESB-u, Ruđera Boškovića 32.

Termini testiranja po danima u gradu Zagrebu:

Ponedjeljak 21. rujna - grupe u 11 i 12 sati

Utorak 22. rujna - grupe u 11, 12, 17 i 18 sati,

Srijeda 23. rujna -  grupe u 17 i 18 sati

Četvrtak 24. rujna  - grupe u 11, 12, 17 i 18 sati

Petak 25. rujna - grupe u 11 i 12 sati

U Splitu će se testirati po grupama u 11, 12 i 13 sati.

Požurite s prijavama jer je broj mjesta ograničen.

Cijena testiranja:

-za prijave od 7. - 18. rujna - 70 kn

-za plaćanje na licu mjesta - 80 kn

Osigurajte svoj termin te se prijavite putem našeg weba koristeći on-line registraciju: http://www.mensa.hr/glavna/testiranja/prijava. Testiranje se obavlja u kontroliranim uvjetima pod nadzorom ovlaštenog psihologa.

Za rješavanje standardiziranog testa inteligencije kojeg koristi Hrvatska Mensa nije potrebno nikakvo posebno predznanje. Test je neverbalan, što znači da ne sadrži alfanumeričke znakove niti kulturno ili geografski specifične simbole. Zbog ovih razloga potpuno je nevažna kulturna, obrazovna, geografska, vjerska i ostala pripadnost pristupnika.

Testiranju ne mogu pristupiti osobe mlađe od 14 godina, te osobe koje su testirane tokom tekuće ili prošle godine.

Na testiranje je potrebno ponijeti osobnu iskaznicu ili putovnicu (ili neku drugu službenu ispravu sa slikom). Sve upute za rješavanje testa dobit ćete od psihologa prije početka testiranja.

U roku od mjesec dana, psiholog pristupnicima poštom šalje rezultate testiranja na njihovu kućnu adresu, u zatvorenoj omotnici. Pristupnikov rezultat njegova je privatna stvar i zna ga samo ovlašteni psiholog i kandidat.

Hrvatska Mensa od nadzornog psihologa dobiva isključivo popis osoba koje su na temelju postignutog rezultata na testu inteligencije ispunile uvjet za učlanjenje, te im šalje poziv da to i učine, ako žele.

Dođite, saznajte nešto više o sebi i zabavite se rješavajući zadatke!

15.09.2015. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh