« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci
KOREAN TIMES:

Hrvatska "mediteranska Miss svijeta", Dubrovnik "dragulj Jadrana"

Nakon boravka u Hrvatskoj, južnokorejski su novinari zaključili kako ona s pravom nosi naziv mediteranskog raja te da je jedna od najsigurnijih zemalja u Europi

Mediteranska Miss svijeta Korean Times Dubrovnik turizam
Mediteranska Miss svijeta Korean Times Dubrovnik turizam (Wikipedia)
Više o

Južna Koreja

,

Hrvatska

,

Dubrovnik

,

Hrvatska turistička zajednica

,

Jadransko more

Hrvatska je u članku u "Korean Timesu" proglašena "mediteranskom Miss svijeta", a Dubrovnik "draguljem Jadranskog mora", što još jedanput potvrđuje važnost boravka stranih novinara u Hrvatskoj, izvijestila je danas Turistička zajednica grada Dubrovnika.

Naime, u organizaciji predstavništva Hrvatske turističke zajednice za Daleki istok sa sjedištem u Tokiju, glavnog ureda HTZ-a te županijske i gradske Turističke zajednice, a radi promidžbe Hrvatske i Dubrovnika na južnokorejskome tržištu, u Dubrovniku su 2. i 3. travnja 2010. boravili novinari iz Južne Koreje.

Nakon boravka u Hrvatskoj, južnokorejski su novinari zaključili kako Hrvatska s pravom nosi naziv mediteranskog raja te da je ona jedna od najsigurnijih zemalja u Europi u kojoj turisti mogu slobodno šetati, bez ikakvih opasnosti, i danju i noću.

"Ta mediteranska zemlja ima bogato kulturološko naslijeđe iz doba Rimskog Carstva i srednjeg vijeka, ima autentične običaje, plesove, pjesme i kuhinju", navodi u članku "Korean Times".

Južnokorejci su oduševljeni duljinom hrvatske obale te brojem nacionalnih parkova i parkova prirode, a u članku se ističe i kako je Hrvatska zemlja u koju se turisti često vraćaju te da su Hrvati vrlo ljubazni i gostoljubivi. (hina/metro-portal)

21.05.2010. 21:06:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh