« Život
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
MA DA?

Hrvati naveliko varaju na poslu

Ljubavne veze na poslu uvijek su dvojben izbor, no kako je pokazalo istraživanje portala Moj Posao, Hrvati su tome itekako skloni

Hrvati vole biti nestašni na poslu
Hrvati vole biti nestašni na poslu (Shutterstock)
Više o

nevjera

,

avantura na poslu

Čak 44% Hrvata ''začinilo'' je posao ljubavnom avanturom, bez obzira na činjenicu da miješanje posla i ljubavi nije baš najpametniji izbor. 

I dok neki paze da na radnome mjestu ne izlaze iz poslovnih okvira, drugi ističu kako su, prema pravilima njihove tvrtke, takvi odnosi zabranjeni.

- To nije primjereno ponašanje. Može škoditi osobnim interesima na poslu i zakomplicirati međuljudske odnose. Distanca na poslu je ugodna stvar, smatra jedan od ispitanika.

Ipak, postoje i oni koji nisu odoljeli ljubavi na poslu, pa tako 21% ispitanika kaže da su s kolegom ili kolegicom imali ljubavnu vezu.

Među njima 4% njih ističe da su svoju vezu okrunili brakom, dok nešto manje ispitanika (2%) kaže da ta veza traje još uvijek.

Bezazleni flert na poslu si je ''priuštilo'' 10% ispitanika. I dok neki tvrde da nije bilo moguće odoljeti jer su u tvrtki ''svi mladi i zgodni'', drugi su ''zaključili da ne bi bilo dobro ići dalje od toga''. Kratku avanturu s kolegom/kolegicom s posla doživjelo je 13% ispitanika. I dok neki to iskustvo opisuju kao ''kratko, ali slatko'', nekoliko ispitanika navodi kako su svoju odluku požalili.

21.07.2014. 12:17:18
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    jebač
    22.07.2014. 13:08
    Kaj god. Iz toga slijedi da su Hrvati najveći jebači
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh