« Seks
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
MMM

Hranom do boljih i jačih orgazama

Kako do većeg užitka u krevetu uz pomoć hrane, a da nije nužno po receptu Devet i pol tjedana

Tamna čokolada zove na grijeh
Tamna čokolada zove na grijeh (Dreamstime)
Više o

hrana

,

čokolada

,

seks

,

orgazam

,

banana

,

sushi

Seks i hrana pružaju nam jednako zadovoljstvo jer aktiviraju jednake receptore u mozgu, pa bi bilo dobro odabrati baš onu hranu koja će dovesti do još boljeg seksa s više strasti.

Recimo, zna se da tamna čokolada ima feniletilamin koji oslobađa endorfin, isti hormon koji se pojavljuje kod orgazma, pa ne čudi da se preporučuje pokoja kockica dnevno kako bi seksualna želja bila na višoj razini.

Sushi od lososa ili skuše, riba bogatih omega-3 masnim kiselinama pojačat će proizvodnju spolnih hormona, a tuna je izvor selena koji povećava broj spermatozoida u testisima, pa ako još niste naučili spremati ovo jednostavno jelo, trkom na tečaj japanske kuhinje.

Banana se preporučuje svima koji idu na spoj jer oslobađa serotonin, koji izaziva pozitivne osjećaje. Kad se tome doda kalij koji mišiće čini izdržljivima, znamo da ćete se teško suzdržati da ne pojedete barem kilogram.

Ako navečer nakon večerice, tijekom svojevrsne predigre odlasku u krevet popijete kavu, i to sa šećerom, bit ćete orniji za seks i puni serotonina koji će vas pripremiti za akciju. Kao nastavak se preporučuje čaša vina, koja će dići razinu estrogena, dok će resveratrol pomoći da cirkulacija bude bolja.

Kad biste nekako mogli ukomponirati i čašu soka od rajčice, čiji će polifenoli pomoći da krv brže teče venama, vaši će orgazmi te večeri biti stvarno intenzivni,

24.07.2013. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh