« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
KOSTARIKA

"Hrabro srce" prodaje luksuzno imanje za 30 milijuna dolara

Radi se o imanju na 200 hektara s tri bogato opremljene kuće, smještenom na vrhu brda iznad plaže na kostarikanskom poluotoku Nicoyi

Fotografija vijesti
Više o

Christie’s

,

Mel Gibson

,

Kostarika

Tvrtka Christie's International Real Estate, specijalizirana za prodaju luksuznih nekretnina, na svojim je stranicama objavila kako australski glumac Mel Gibson prodaje svoje atraktivno imanje u Kostariki za nešto manje od 30 milijuna dolara, prenosi Hina.

Radi se o imanju na 200 hektara s tri bogato opremljene kuće, smještenom na vrhu brda iznad plaže na kostarikanskom poluotoku Nicoyi.

"Imanje je prostrano, brižno održavano i ima potpunu privatnost", navodi Christie's u ponudi. Najveća od triju vila ima sedam spavaćih soba, a s imanja puca pogled na more i džunglu.

Gibson (56) ima sedmero djece iz tridesetogodišnjeg braka s bivšom suprugom Robyn. Prije razvoda 2009. Gibson i njegova brojna obitelj često su boravili na tom imanju.

Gibson je od tada upao u brojne probleme, u međuvremenu mu se i na mučan način, uz optužbe za fizičko zlostavljanje, raspala i veza Ruskinjom Oksanom Grigorijevom, a karijera mu počela tonuti nakon uhićenja zbog vožnje u pijanom stanju i antisemitskog ispada 2006. godine.

Dobitnik Oscara za "Hrabro srce" poznat je po ulaganju u nekretnine pa je tako bio vlasnikom imanja u Australiji, Kaliforniji, Montani, Connecticutu i jednog otoka na Fidžiju. Neka od njih u međuvremenu je prodao.

23.03.2012. 09:31:22
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh