Metro-portal.hr

objavljeno 23.03.2012. 09:31:22
KOSTARIKA

"Hrabro srce" prodaje luksuzno imanje za 30 milijuna dolara

Radi se o imanju na 200 hektara s tri bogato opremljene kuće, smještenom na vrhu brda iznad plaže na kostarikanskom poluotoku Nicoyi

Fotografija vijesti

Tvrtka Christie's International Real Estate, specijalizirana za prodaju luksuznih nekretnina, na svojim je stranicama objavila kako australski glumac Mel Gibson prodaje svoje atraktivno imanje u Kostariki za nešto manje od 30 milijuna dolara, prenosi Hina.

Radi se o imanju na 200 hektara s tri bogato opremljene kuće, smještenom na vrhu brda iznad plaže na kostarikanskom poluotoku Nicoyi.

"Imanje je prostrano, brižno održavano i ima potpunu privatnost", navodi Christie's u ponudi. Najveća od triju vila ima sedam spavaćih soba, a s imanja puca pogled na more i džunglu.

Gibson (56) ima sedmero djece iz tridesetogodišnjeg braka s bivšom suprugom Robyn. Prije razvoda 2009. Gibson i njegova brojna obitelj često su boravili na tom imanju.

Gibson je od tada upao u brojne probleme, u međuvremenu mu se i na mučan način, uz optužbe za fizičko zlostavljanje, raspala i veza Ruskinjom Oksanom Grigorijevom, a karijera mu počela tonuti nakon uhićenja zbog vožnje u pijanom stanju i antisemitskog ispada 2006. godine.

Dobitnik Oscara za "Hrabro srce" poznat je po ulaganju u nekretnine pa je tako bio vlasnikom imanja u Australiji, Kaliforniji, Montani, Connecticutu i jednog otoka na Fidžiju. Neka od njih u međuvremenu je prodao.

23.03.2012. 09:31:22
http://metro-portal.hr/hrabro-srce-prodaje-luksuzno-imanje-za-30-milijuna-dolara/69377/