« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
MATEŠA:

HOO uopće nije raspravljao o Čačiću

Čačić je u HTV-ovoj emisiji "Nedjeljom u dva" rekao da će u utorak na predsjedništvu HTS-a dati ostavku na svoju funkciju

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Drago Sopta/CROPIX)
Više o

Radimir Čačić

,

HOO

,

ostavka

,

Zlatko Mateša

,

HTS

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša poslao je danas Hini priopćenje u kojem demantira napise pojedinih medija o slučaju Čačić.

"Hrvatski olimpijski odbor demantira da je raspravljao mogućnost odstupanja predsjednika Hrvatskog teniskog saveza Radimira Čačića s dužnosti, a niti je primio takav zahtjev za mišljenjem. Kao što je poznato Hrvatski olimpijski odbor niti postavlja niti smjenjuje predsjednike svojih članica, a niti bilo kojeg člana svojih tijela koji dolaze iz njihovih redova."

Dalje u priopćenju stoji kako se u slučaju Čačića radi o predsjedniku u čijem je razdoblju hrvatski tenis polučio velike uspjehe, a Hrvatski teniski savez jedan je od najuspješnijih saveza.

"Hrvatski olimpijski odbor nema nikakvih saznanja o vrsti postupka koji bi se vodio u ovom slučaju protiv predsjednika HTS-a Čačića," stoji u priopćenju kojeg je potpisao predsjednik HOO-a Zlatko Mateša.

Podsjetimo, Čačić je u HTV-ovoj emisiji "Nedjeljom u dva" rekao da će u utorak na predsjedništvu HTS-a dati ostavku na svoju funkciju te da je o tome već obavijestio potpredsjenika HTS-a Zorana Grbića. Predsjednik HNS-a je prošli mjesec u Mađarskoj skrivio tešku prometnu nesreću od posljedica koje su poginule dvije osobe. (hina/metro-portal)

07.02.2010. 17:23:55
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh