« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
ŠTETI UGLEDU SPORTA

Radimir Čačić daje ostavku na mjesto HTS-a?!

HNS-ovac je prošlog mjeseca u Mađarskoj skrivio tešku prometnu nesreću od posljedica koje su poginule dvije osobe

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Jakov Prkić/CROPIX)
Više o

Radimir Čačić

,

prometna nesreća

,

ostavka

,

olimpijski odbor

,

Hrvatski teniski savez

Predsjednik HNS-a Radimir Čačić najavio je danas da će dati ostavku na mjesto predsjednika Hrvatskog teniskog saveza (HTS).

Čačić je u HTV-ovoj emisiji "Nedjeljom u dva" rekao da će u utorak na predsjedništvu HTS-a dati ostavku na svoju funkciju te da je o tome već obavijestio potpredsjenika HTS-a Zorana Grbića.

Predsjednik HNS-a je prošli mjesec u Mađarskoj skrivio tešku prometnu nesreću od posljedica koje su poginule dvije osobe.

"Ukoliko me članovi odbora HTS-a zatraže da podnesem ostavku, to ću u utorak i učiniti.", rekao je Radimir Čačić u emisiji Aleksandra Stankovića, dodavši i to da će se iz politike povući samo ukoliko bude pravomoćno osuđen na zatvorsku kaznu, zbog automobilske nesreće.

Smjenu Radimira Čačića zatražio je i Hrvatski olimpijski odbor.

"Bilo bi najbolje da se Čačić što prije povuče sa svojih položaja u Hrvatskom olimpijskom odboru i Hrvatskom teniskom savezu", mišljenje je odvjetničkog tima koji je na zamolbu predsjednika HOO-a Zlatka Mateše napravio "procjenu štete".

To je logično samo po sebi jer se iz HOO-a se boje kako bi Čačić mogao nepovratno naštetiti ugledu hrvatskog sporta zbog prometnog incidenta kojeg je skrivio. (hina/metro-portal)

07.02.2010. 15:33:56
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh