« Biznis
objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana
OPA!

HONOR se priprema za izlazak na burzu

HONOR će nastaviti s optimizirati svoju dioničku strukturu, privući diverzificirani kapital i ući na tržište kapitala putem ponude dionica na burzi

Ozbiljno se pripremaju...
Ozbiljno se pripremaju... (Arhiva)
Više o

Burza

,

Honor

Globalni tehnološki brend HONOR, otkako posljednje 3 godine samostalno posluje, ostvario je brzi rast poslovanja. Uz kontinuirano unaprjeđenje korporativnog upravljanja i menadžmenta, ova su kretanja uvelike podignula ukupnu konkurentnost i tržišnu poziciju tvrtke.

Kako bi ispunio nove strateške ciljeve, HONOR će nastaviti s optimizirati svoju dioničku strukturu, privući diverzificirani kapital i ući na tržište kapitala putem ponude dionica na burzi. Kada tvrtka započne proces pripreme za izlazak na burzu, sastav Upravnog odbora postupno će se prilagođavati, u skladu sa standardima tvrtke, kako bi se osigurala veća raznolikost za ispunjavanje relevantnih upravljačkih i regulatornih zahtjeva.

Kroz 3 godine samostalnog poslovanja, HONOR je ostvario velike uspjehe. Samo ove godine, tvrtka je ostvarila rast prodaje od gotovo 200% na inozemnim tržištima. Također, prema istraživanju Counterpointa HONOR je u trećem kvartalu 2023. bio jedini proizvođač pametnih telefona koji je ostvario rast i na taj način zauzeo poziciju među top 5. 

24.11.2023. 13:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh