« Biznis
objavljeno prije 5 mjeseci i 7 dana
SVAKA ČAST!

HONOR je jedini brend koji je ostvario pozitivan rast u Europi

Unatoč tom negativnom trendu, HONOR je uspješno upravljao tržištem te zauzeo čvrstu poziciju u Europi

U plusu su...
U plusu su... (HONOR)
Više o

Honor

,

pozitivan rast

U razdoblju koje je obilježeno značajnim izazovima u industriji pametnih telefona, HONOR je uspio ostvariti značajan rast u Europi. Prema izvješću Counterpoint Researcha, ovaj se rezultat događa upravo u trenutku šireg pada isporuke pametnih telefona u Europi.

Prema istraživanju, u Europi je u trećem tromjesečju 2023. zabilježen pad isporuke pametnih telefona od 11%, u odnosu na prethodnu godinu, pri čemu je zapadna Europa pala za 8%, a istočna Europa doživjela je još veći pad - od 15%.

Unatoč tom negativnom trendu, HONOR je uspješno upravljao tržištem te zauzeo čvrstu poziciju u Europi. Drugim riječima, HONOR je jedini brend među prvih pet koji je porastao na godišnjoj razini i ušao je među top pet.

Značajan rast HONOR-a na izazovnom europskom tržištu, rezultat je revolucionarnog napretka sa serijom HONOR Magic i nedavno predstavljenog pametnog telefona HONOR Magic V2. Ova serija pametnih HONOR telefona ne samo da naglašava otpornost brenda i potvrđuje duboko razumijevanje potreba potrošača tijekom izazovnim ekonomskih vremena, već uspostavlja nove standarde u industriji, pokazujući HONOR-ovu snažnu predanost donošenju pravih inovacija na tržište i pružanju iznimne kvalitete i vrijednosti.

Više detalja možete pronaći ovdje

23.11.2023. 14:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh