« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec
AKCIJA

HONOR na BUG Future Showu

Jedan od vodećih svjetskih proizvođača pametnih uređaja HONOR sudjelovao je na jučerašnjem velikom tehnološkom događaju BUG Future Showu koji je u Mozaik Event Centru u Zagrebu okupio čak 5.000 ljubitelja tehnologije

Gledatelji - oduševljeni ;)
Gledatelji - oduševljeni ;) (Honor)
Više o

Honor

,

Bug Future Show

HONOR CEO za Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju, Bruce Huang, brojnim je zainteresiranim posjetiteljima predstavio brend HONOR i otkrio koje planove ima za Hrvatsku u narednom razdoblju te najavio veliko predstavljanje novih proizvoda krajem mjeseca u Barceloni na MWC-u, najvećem sajmu mobilne industrije na svijetu.

Hrvatska nam je jedno od ključnih regionalnih tržišta na kojem u narednom razdoblju planiramo proširiti naš portfelj proizvoda. Korisnici u Hrvatskoj uskoro će se moći uvjeriti u inovacije i tehnološke mogućnosti brojnih HONOR uređaja, poput pametnih telefona, prijenosnih računala, pametnih ekrana, tableta, nosivih uređaja, TrueWireless slušalica i rutera. Pred nama su uzbudljiva vremena." rekao je Bruce Huang.

Kako koristiti kameru na mobitelu i napraviti super fotke i videa otkrila je HONOR marketing menadžerica Tamara Jambrović Rimac na primjeru pametnog telefona HONOR 70, osmišljenog prvenstveno za vloggere i ljubitelje fotografiranja. Osim odličnih kamera i IMAX800 senzora, posebnost ovog telefona je inovativna značajka Solo Cut Mode, prva takve vrste u industriji, koja koristi umjetnu inteligenciju kako bi omogućila simultanu produkciju više videozapisa. Tamara je pokazala kako snimiti zanimljiv i kreativan video u kojem iz grupe ljudi možemo staviti fokus na jednu osobu te je izdvojiti u odvojen kadar, dok uz pomoć tehnologije ponovne identifikacije, može nastaviti s praćenjem te osobe čak i kada ona napusti kadar te se vrati u njega. Brojni sudionici radionice mogli su isprobati Solo Cut Mode i brojne druge mogućnosti pametnog telefona HONOR 70.

Na kraju BUG Future Showa, troje sudionika koji su na društvenim mrežama objavili najkreativnije postove označene sa #HONORtobewithyou, HONOR je nagradio pametnim telefonima HONOR X8. 

03.02.2023. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh