« Hi-tech
objavljeno prije 3 mjeseca i 9 dana
SJAJNO

HONOR Magic6 Lite dobio Gold Label

Dominacija na terenu: HONOR zauzima prvih 6 mjesta na globalnoj DXOMARK ljestvici baterija

HONOR Magic6 Lite
HONOR Magic6 Lite (HONOR)
Više o

DxOMark

,

HONOR Magic6 Lite

,

Gold Label

Globalni tehnološki brend HONOR dobio je još jedno globalno priznanje za iznimne performanse baterije. Najnoviji HONOR Magic6 Lite, koji je od ovoga tjedna dostupan u prodaji i na hrvatskom tržištu, dobio je prestižno priznanje Gold Label od DXOMARK-a za nadprosječno trajanje baterije.

HONOR Magic6 Lite savršen je spoj napredne tehnologije i dizajna usmjerenog na korisnika. Dizajniran je sa snažnom ultra-izdržljivom baterijom od 5300mAh, a prema DXOMARK-u, korisnicima osigurava do 21 sat reprodukcije videa, 12 sati igranja ili 13 sati pretraživanja društvenih mreža s jednim punjenjem. Trajanje baterije podržava do više od 3 dana autonomije uz umjerenu upotrebu i gotovo 2 dana intenzivnog rada, igre i zabave, naglašavajući ulogu uređaja u omogućavanju bezbrižnog korisničkog iskustva.

Osim svoje dugovječnosti, baterija HONOR Magic6 Lite pokazuje izvanrednu izdržljivost, zadržavajući 80% svog kapaciteta, čak i nakon 1000 ciklusa punjenja. To je pozicionira kao jednu od najizdržljivijih baterija pametnih telefona na tržištu, nudeći korisnicima obećanje održivog načina rada tijekom vremena.

HONOR Magic6 Lite je više od samog lidera u performansama baterije. To je dokaz HONOR-ove predanosti inovacijama, dizajnu usmjerenom na korisnika i odgovornosti prema okolišu. Kako tvrtka nastavlja širiti svoju globalnu prisutnost, HONOR ostaje predan pružanju vrhunske tehnologije korisnicima širom svijeta, osiguravajući im pristup pametnim telefonima koji nadmašuju njihove svakodnevne potrebe.

Uređaj ima i najsuvremeniji 6,78-inčni AMOLED zakrivljeni zaslon s 1,5K ultra-jasnom rezolucijom, 1,07 milijardi boja i 100% DCI-P3 rasponom boja, koji korisnicima pruža živopisno, impresivno iskustvo gledanja. 120 Hz zakrivljeni AMOLED zaslon nadopunjen je strukturom razmaka mikronske veličine za otpornost na pad od 360°, pokazujući HONOR-ovu predanost izdržljivosti i visokokvalitetnom korisničkom iskustvu.

HONOR Magic6 Lite pametni telefon dolazi u ponoćno crnoj, sunčano narančastoj i smaragdno zelenoj boji, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 399 EUR. Korisnici će u promotivnom razdoblju od 15.01. do 29.02.2024., uz kupnju HONOR-a Magic6 Lite, dobiti i HONOR Choice Earbuds X5 slušalice

19.01.2024. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh