« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci
IFA 2018

Honor Magic 2 - novi flagship smartphone predstavljen u Berlinu

Kao dodatak funkcijama umjetne inteligencije koje su telefon učinile zaista pametnim, Honor Magicov revolucionaran zakrivljeni dizajn i moćna podrška za 40W punjenje pomaknuli su granice dizajna uređaja

Honor Magic 2
Honor Magic 2 (Honor)
Više o

specifikacije

,

Honor

,

IFA 2018

,

Honor Magic 2

Honor Magic 2, novi flagship Honora predstavljen je iznenada na kraju predstavljanja Honora Play u sklopu IFA-e u Berlinu.

Nastavljajući na uspjehu prve generacije Honor Magica predstavljenog 2016., Honor Magic 2 može se pohvaliti pametnom značajkom Magic Slide koja korisnicima pruža Real Full View zaslon i brzo aktiviranje umjetne inteligencije jednim pokretom. Uređaj će također biti prvi Honorov pametni telefon kojeg pokreće procesor Kirin 980.

„Predstavljanje Honor Magica pred dvije godine predstavilo je korisnicima koncept umjetne inteligencije u pametnim telefonima", rekao je George Zhao, predsjednik Honora. „Honor Magic prve generacije bio je pametni telefon koji je obilježio razdoblje i izmijenio industriju.

Kao dodatak funkcijama umjetne inteligencije koje su telefon učinile zaista pametnim, Honor Magicov revolucionaran zakrivljeni dizajn i moćna podrška za 40W punjenje pomaknuli su granice dizajna uređaja i postavili standard za sve pametne telefone. Razvoj ovih futurističkih flagship uređaja pažljivo prate svi proizvođači pametnih telefona i umjetne inteligencije, a sada je stigao Honor Magic 2."

U žestokom natjecanju na globalnom tržištu proizvođači pametnih telefona pokušavaju pojačati iskustvo korištenja ponudom zaslona punog pregleda.

Međutim, mnogi, ako ne i svi uređaji s ovom novom značajkom žrtvovali su lakoću korištenja i iskustvo fotografiranja. Ti se dizajni usredotočuju samo na raspored na zaslonu i poboljšani izgled, čime korisnicima ne donose pravu vrijednost.

Kao suprotnost, pametna značajka Magic Slide na Honoru Magic 2 dizajnirana je da osigura puni zaslon bez umanjivanja drugih praktičnih funkcija.

Skrivena prednja kamera omogućava gotovo 100-postotni omjer zaslona prema okviru, čime nadilazi izazov ugradnje kamere u dizajn bez ureza (notchless). Uređaj pruža vrhunsko vizualno iskustvo s lakoćom korištenja i velikom praktičnošću te time redefinira novu vrijednost telefona sa punim zaslonom.

>> Pratite vijesti iz Hi Tech rubrike na Facebook stranici Hi Tech by Metro Portal >>

Pomicanjem po gornjem zaslonu korisnici mogu brzo aktivirati sve značajke umjetne inteligencije. Ova inovacija u dizajnu bazira se na ergonomskoj znanosti.

Kao dodatak svom revlucionarnom dizajnu, Honor Magic 2 prvi je Honorov pametni telefon kojeg pokreće procesor Kirin 980 koji omogućava fantastične performanse umjetne inteligencije te pomiče granice performansi i korisničkog doživljaja kod pametnih telefona.

Najnoviji Magic 2 dolazi s 40W „Magic Charge" funkcijom za maksimalnu snagu punjenja.

Kako bi se dodatno osigurala sigurnost, u pametni telefon ugrađeno je i 15 slojeva zaštite. Telefon automatski prepoznaje bateriju, kabel i punjač, ​​a punjenje maksimalnom snagom započinje tek kad je provjerio da su sva tri dijela sigurna.

S premijerom u Njemačkoj, Honor Magic 2 ključan je flagship uređaj predstavljen na sajmu svjetske klase čime potvrđuje povjerenje tvrtke u ovaj najnoviji model. U prvoj polovici 2018. Honor je zabilježio znatan porast prodaje od 150% u odnosu na isto razdoblje prošle godine u međunarodnoj prodaji izvan Kine. Nakon nedavnog pokretanja pametnih telefona Honor 10 i Honor Play, Honor Magic 2 nastavit će pokretati Honor naprijed ka svom cilju da postane jedan od top pet brandova pametnih telefona u iduće tri godine.

>> Pratite vijesti iz Hi Tech rubrike na Facebook stranici Hi Tech by Metro Portal >>

01.09.2018. 15:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh