« Hi-tech
objavljeno prije 10 mjeseci i 21 dan
AKTIVNI SU

HONOR bilježi brzo inozemno širenje

Novo tržišno izvješće tvrtke Counterpoint Research, HONOR nadoknađuje tržišni trend s brzim inozemnim širenjem, pokazalo je HONOR-ov inozemni rast

Ide im sve bolje...
Ide im sve bolje... (HONOR)
Više o

širenje

,

inozemstvo

,

Honor

Prema izvješću, HONOR je svjedočio impresivnom rastu na ključnim prekomorskim tržištima, uključujući Europu, Bliski istok i Latinsku Ameriku.

HONOR je zabilježio rast od 400% u Europi, zahvaljujući rastućem portfelju i partnerstvu s velikim operaterima kao što su Three (UK) te Orange i SFR (Francuska), te je u dobroj poziciji da zadrži zamah s dobro recenziranim Magic5 Pro i Magic Vs. Pritom, Magic5 Pro je HONOR-ov najambiciozniji flagship proizvod dosad i kontinuirano dobiva pozitivne ocjene vodećih tehnoloških portala, a ujedno je i na vrhu DXOMARK-ove globalne ljestvice kamera i zaslona.

Latinska Amerika postala je HONOR-ova najbrže rastuća prekomorska regija, s isporukama koje su porasle gotovo osam puta. Osim toga, HONOR je prepoznao Bliski istok kao ključnu regiju rasta, s tri ključna tržišta koja ulaze u prvih pet.

U budućnosti, Counterpoint predviđa stabilan rast za HONOR, posebno na ključnim tržištima, kao što su UK, Francuska, Njemačka, Meksiko, Kolumbija, Peru i odabrane zemlje u MEA.

Cjelokupno izvješće može se pročitati ovdje

12.06.2023. 13:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh