« Fun
objavljeno prije 16 godina i 7 mjeseci

Homer Simpson novo pojačanje Man. Uniteda

Radnja nove epizode odvija se u Engleskoj

Scenaristi serije odlučili su Homera poslati na godišnji odmor u Englesku, potaknuti popularnošću Beckhama u SAD-u
Scenaristi serije odlučili su Homera poslati na godišnji odmor u Englesku, potaknuti popularnošću Beckhama u SAD-u
Više o

Man. United

,

Homer Simpson

Animirana zvijezda Homer Simpson  novo je pojačanje Manchester Uniteda i uskoro će zaigrati bok uz bok s Christianom Ronaldom, Wayneom Rooneyjem i Riom Ferdinandom.

Nova urnebesna epizoda kultne serije prikazat će napore koje će kilogramima opterećen Homer učiniti kako bi postao ‘fit’ i zaigrao u jednom od najpoznatijih nogometnih klubova na svijetu.
A priča počinje tako što pivom opčinjeni otac iz američkog gradića Springfielda uzima odmor koji želi provesti u Engleskoj i to aktivno, trenirajući s nogometnim zvijezdama Manchester Uniteda - Ronaldom, Ferdinandom i Rooneyjem. Kako je neimenovani izvor kazao, scenaristi su  se na takav obrat odlučili zbog popularnosti Davida Beckhama u Americi, pa poklanjaju veću pozornost nogometu.

Animirani ManchesterIgrači Manchester Uniteda oduševljeni su idejom scenarista, a Rio Ferdinand, Wayne Rooney i Christian Ronaldo najvjerojatnije će sami sinkronizirati svoje animirane likove.
David Beckham odbio je ponudu za sudjelovanje u specijalnoj epizodi Simpsona uz obrazloženje da su se scenaristi svojedobno izrugivali njegovoj aferi s Rebeccom Loos.
- Šefovi showa svjesni su da bi bilo koji put Simpsona u Englesku bio besmislen bez nogometa i Manchester Uniteda. Osim toga, igrači su žarko željeli sudjelovati u showu, s obzirom da Simpsoni svugdje, pa i u Engleskoj uživaju status ikone. Mislim da će Ferdinand, Rooney i Ronaldo rado sami sinkronizirati svoje likove.

Beckham se odbio pojaviti u specijalnoj epizodi rekavši da su se scenaristi svojedobno izrugivali aferi s Rebeccom Loos. Tada je Marge Simpson komentirala svoj brak s Homerom i rekla: ‘Naša je zajednica čvrsta kao i brak Davida Beckhama i Posh Spice. Što kažete da je napravio? Ma da!? Sa svojom pomoćnicom? Oh, to je tako tužno’.

Piše: BARBARA GOVORČIN-VUKOJA
05.02.2008. 02:19:29
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh