« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
Rat na Prisavlju

Hloverka Latinu ukinula Latinicu

Hloverka Latinu: Ukidam ti Latinicu pa ako postaneš predsjednik radi što hoćeš!

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

HRT

,

Denis Latin

,

Hloverka Novak Srzić

,

Latinica

Urednica Informativnog programa HRT-a Hloverka Novak Srzić naglasila je novinarima Novog lista: "Latinicu mu ukidam do siječnja, dok ne prođu predsjednički izbori. Nakon toga, ako postane predsjednik, može sam odlučiti što će s njom raditi" potvrđujući kako je Denis Latin odbio njenu ponudu za vođenjem emisije Otvoreno. .

Latin je za riječki dnevnik potvrdio kako ne želi voditi političku kontakt emisiju "Otvoreno", jer, kako kaže, ne može raditi s ekipom te emisije.

"Uostalom, nakon Latinice, to bi bilo kao da vi iz Novog lista krenete pisati za dječje novine Smib", komentirao je Latin dok je Novak Srzić zaključila na kraju kako njen kolega "naprosto ne može raditi emisiju uživo" jer ih nikad ih nije ni znao raditi! Na kraju će, odlučio je vrh Prisavlja, Latin raditi na doradi emisije "Hrvatska uživo".

No, ostaju nejasni kriteriji Novak Srzić jer kako objasniti da bi kao urednik "Latinice" mogao bio u sukobu interesa zbog utrke za Pantovčak, a u slučaju "Hrvatske uživo" ne bi, a još manje u "Otvorenom"!

08.09.2009. 09:58:19
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh