« Glazba
objavljeno prije 3 godine
KONCERTI

Hladno pivo na pulskom Kaštelu 1. srpnja

Jedan od naših najvećih bendova, Hladno pivo, nastupit će na pulskom Kaštelu prvog dana srpnja

Napokon koncerti!
Napokon koncerti! (Arhiva)
Više o

Pula

,

Hladno pivo

,

Kaštel

Na prvi istarski nastup nakon puno mjeseci bend stiže nakon svirke na još jednoj tvrđavi i to onoj u Šibeniku. Koncert na tvrđavi sv. Mihovila rasprodan je za nekoliko dana, a isto se očekuje i u Puli s obzirom na ograničenje od 400 ulaznica.

Hladno pivo - "Kišna nedjelja"

Hladno pivo svoj su posljednji nastup prije pandemije odradili početkom siječnja 2020. u Francuskoj, nakon čega je uslijedila najveća koncertna pauza za ovaj bend od njihovog nastajanja.

Ipak, koncertne aktivnosti polako se vraćaju, pa će se tako grupa pojaviti u niz hrvatskih gradova sljedećih mjeseci. Zastoj u svirkama bend je, kao i mnogi, ispunio autorskim radom te izbacio singl "Kišna nedjelja" kojim najavljuju novi album.

Ulaznice za pulski koncert u prodaju kreću u četvrtak, 6. svibnja od 9:00 po cijeni od 100 kn. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 120 kn. Ulaznice su dostupne na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr

Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora" provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije. Koncert će biti održan u izuzetno limitiranom kapacitetu, uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH.

05.05.2021. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh