« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec
NAJAVE

HGSPOT Utrine ponovno otvara vrata

Ne propustite veliko otvorenje novo preuređene HGSPOT poslovnice Utrine koja postaje najmodernije mjesto u Hrvatskoj gdje živi tehnologija

Dođite na otvaranje!
Dođite na otvaranje! (Arhiva)
Više o

HGspot

,

HGSPOT Utrine

HGSPOT Utrine su kultno mjesto koje već godinama predstavlja tehnološke novitete bez zaostataka u odnosu na svjetske trendove.

Ne propustite veliko otvorenje novo preuređene HGSPOT poslovnice Utrine koja postaje najmodernije mjesto u Hrvatskoj gdje živi tehnologija. U novom okruženju kupce očekuje više od 14,000 proizvoda na više od 500 četvornih metara najmodernije uređenog Hi-Tech prostora.

Za sve kupce HGSPOT je pripremio iznenađenje - posebnu akciju na MOST-WANTED proizvode koja traje od 17.06.2019. do 21.06.2019., a u suradnji s Purom, kupci se mogu prijaviti na nagradni natječaj u kojem će sretni dobitnici osvojiti Kawasaki električne romobile i pritom iskoristiti nevjerojatne popuste na ''most-wanted'' proizvode koje svi žele.

Prije nego li se odluče na kupnju, kupci će moći iskoristiti različite dodatne pogodnosti kao što su savjeti specijaliziranog osoblja, kutka u kojem će kupci moći isprobati različite proizvode i još mnogo drugih posebnosti koje novu HGSPOT poslovnicu Utrine čine jedinstvenom u Hrvatskoj.

Osim toga, novo moderno okruženje za kupce znači isto i za njihove kućne ljubimce, pa tako poslovnica, kao i do sad ostaje PET FRIENDLY mjesto gdje su vlasnici i njihovi četveronožni kućni ljubimci u svakom trenutku dobrodošli.

Otvaranje novo preuređene HGSPOT poslovnice Utrine je 17.06.2019. , a radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 08:00 do 20:00 sati. 

Piše: Sanja Ledinek
15.06.2019. 17:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh