« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca
JADRANKA KOSOR

HDZ se ne boji ničijeg svjedočenja

Predsjednica Vlade ističe da se u korupcijske afere nisu uključili neki ljudi zato što su članovi neke političke stranke već zato što krše zakone

Jadranka Kosor
Jadranka Kosor (CROPIX)
Više o

HDZ

,

korupcija

,

Jadranka Kosor

,

afere

"Ne mislim da su se u korupcijske kučine uvukli i zapleli zbog toga što su pripadnici neke stranke nego naprosto zbog toga što krše zakone", izjavila je premijerka Kosor večeras za vijesti RTL-a odgovarajući na pitanja o korupcijskim aferama.

Na novinarsko pitanje misli li pri tomu na bivšega premijera i bivšega predsjednika HDZ-a Ivu Sanadera, premijerka Kosor odgovorila je da apsolutno ne razmišlja ni o komu pojedinačno već o tome što joj je danas posao.

"Nema se što HDZ bojati ničijega svjedočenja ni bilo koga", izjavila je premijerka i predsjednica HDZ-a za RTL, koji je podsjetio da će Sanader svjedočiti pred povjerenstvom Hrvatskoga sabora za Inu.

"HDZ sasvim sigurno prolazi jedno, rekla bih, komplicirano razdoblje", rekla je i ocijenila da je to "iznimno dobro za HDZ" te ustvrdila da "nema nikakvih dvojba i nikakvoga razdora u HDZ-u". (hina/metro-portal)

08.10.2010. 21:45:58
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh