« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
ČAST? LOL!

HDZ-ov sud časti odlučuje o Jadranki Kosor

Jadranka Kosor će u ovom slučaju morati priznati sud svoje partije

Kakav će broš staviti nakon izbacivanja iz HDZ-a?
Kakav će broš staviti nakon izbacivanja iz HDZ-a? (Arhiva)
Više o

HDZ

,

Jadranka Kosor

,

Tomislav Karamarko

,

izbacivanje iz stranke

,

Visoki sud časti

Jadranka Kosor živi i dalje svoju noćnu moru, jer samo godinu i pol dana nakon izbora koje je izgubila može izgubiti i ono što joj je uvelike odredilo život - članstvo u stranci kojoj je bila na čelu.

Narod bi rekao, ko bi gori sad je doli, no čini se da je jedina greška Jadranke Kosor bila ponovno primanje u stranku Tomislava Karamarka. Brzina kojom ju Karamarko briše s političke karte neznatno je manja od one koju primjenjuje obitelj Kim u Sjevernoj Koreji, jer, ipak će ostati živa, ali ...

Visoki sud časti HDZ-a, tijelo stranke koja je optužena za pljačku države koju je vodila, danas će raspravljati o medijskim istupima Jadranke Kosor, što bi moglo rezultirari raznim mjerama, od ukora ili upozorenja pa sve do isključenja iz stranke. 

Nekako nam se čini da Jaca neće dobiti samo packe ... Možda griješimo, ali teško ... No, ako je izbace, Karamarku ostaje jedna noćna mora - predsjednici HDZ-a ili umiru ili ih izbacuju iz stranke preko optuženičkih klupa. Zašto bi njegova sudbina bila drugačija?

01.03.2013. 08:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh