« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
SDP ODGOVARA

HDZ-ov prosvjed HTV-u neshvatljiv je za demokraciju

HDZ je svojim prosvjedom priznao da je predsjednik SDP-a učinio samo ono što se očekuje od čelnika jedne velike političke stranke, poručili su oporbenjaci

(Damir Krajač/Cropix)
Više o

HDZ

,

HTV

,

Zoran Milanović

,

SDP

SDP je neshvatljivim za demokraciju ocijenio današnji prosvjed HDZ-a zbog sinoćnjeg gostovanja predsjednika SDP-a Zorana Milanovića u središnjem Dnevniku HTV-a.

"Neshvatljivo je da se iznošenje drugačijeg mišljenja u demokratskom višestranačkom sustavu smatra dijeljenjem lekcija", priopćio je SDP, reagirajući na stav HDZ-a koji je, također u priopćenju, ocijenio da je HTV sinoć iskoristio javni medijski prostor kako bi besplatno reklamirao SDP i njezina čelnika, "koji je hrvatskoj javnosti dijelo lekcije o tome kako bi trebala raditi Vlada".

SDP ističe da je Milanović činio samo ono što se od čelnika velike političke stranke i očekuje - nudio prijedloge za rješavanje problema u državi.

"HDZ je svojim današnjim prosvjedom u kojem tvrdi da je predsjednik SDP-a Zoran Milanović, gostujući u Dnevniku HTV-a, 'dijelio lekcije' Vladi i HDZ-u, priznao da je predsjednik SDP-a učinio samo ono što se očekuje od čelnika jedne velike političke stranke, nudio je konkretne prijedloge za rješavanje teških problema u Hrvatskoj", kažu u SDP-u.

Ističu da Milanović i dalje poziva predsjednicu Vlade i HDZ-a Jadranku Kosor "da ona odredi mjesto i vrijeme za razgovor o gorućim problemima ove zemlje". (hina/metro-portal)

14.01.2010. 16:24:09
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh