« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
STANJE NA CESTAMA

HAK - smanjena vidljivost na autocesti A1

Kod Jakuševca ograničenje brzine na obilaznici, u Lici magla, kolnici vlažni i skliski.

Fotografija vijesti
Više o

promet

,

HAK

,

stanje na cestama

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici, Gorskom kotaru, Slavoniji i središnjoj Hrvatskoj, posebice na dionicama autocesta A 1, između tunela Mala Kapela i Sveti Rok, te od Zdenčine do Jastrebarskog, na A 3 Bregana-Lipovac, od Ivanić Grada do Novske te na A 6 Rijeka-Zagreb, od Bosiljeva do Kikovice, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski.

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskoga Broda (obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani), a na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba (obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod-istok).

Do 19. kolovoza u 18 sati zbog radova zatvorena je državna cesta D 34 kroz grad Slatinu. Obilazak za osobna vozila je: Slatina (D 2) - Nova Bukovica (ŽC 4045) - Miljevci (ŽC 4038) - Čađavica (D 34), a za teretna: Slatina (D 2) - Našice (D 53) - Donji Miholjac (D 34) i dalje prema Osijeku.

Zbog razminiranja, u vremenu od 8 do 18 sati za sav promet bit će zatvorena državna cesta D 504 u naselju Prijeboj, državna cesta D 38 između Lipika i Požege u naselju Španovica i državna cesta D 38 Pakrac-Požega, između naselja Glavica i Mijači. Vozila se propuštaju svakog sata po 15 minuta.

Za sav promet zatvorene su državne ceste D 22 Novi Marof - Sudovec, D 38 Ruševo - Đakovo, D 45 V. Zdenci - Hercegovac i D 212 Zmajevac - Batina.

Na zagrebačkoj obilaznici zbog radova na čvoru Jakuševac, promet na sjevernoj i južnoj strani kolnika teče uz ograničenje brzine 80 kiometara na sat.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

27.07.2011. 09:28:29
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh