« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
POJAČAN PROMET

HAK: Mogući česti zastoji i vožnja u kolonama

Na autocesti A1 na naplati Lučko na izlazu s autoceste prema Zagrebu kolona vozila duga je oko 11 km

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Tea Cimaš/CROPIX)
Više o

prometne gužve

,

HAK

,

stanje na cestama

,

naplata Lučko

Zbog prometne nesreće otežano se prometuje zagrebačkom obilaznicom od čvora Lučko prema čvoru Jankomir, na glavnim je cestovnim pravcima promet pojačan i mogući su česti zastoji i vožnja u koloni, izvijestio je u 14 sati Hrvatski auto-klub.

Otežano se i u koloni vozi autocestom A1 od čvora Posedarje do tunela Svetu Rok u smjeru Zagreba. Na autocesti A1 na naplati Lučko na izlazu s autoceste prema Zagrebu kolona vozila duga je oko 11 km dok se na ulaz čeka do 5 minuta.

Na A2 Zagreb-Macelj gužva je u smjeru Slovenije pa se pred naplatom Trakošćan vozi u koloni dugoj oko 4 km zbog čega se promet preusmjerava sa čvora Krapina na državnu cestu D1 prema graničnom prijelazu Lupinjak.

Promet je pojačan i na A3 Bregana-Lipovac i na A4 Zagreb-Goričan.

Na Istarskom ipsilonu prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija vozi se u koloni dugoj oko 26 km, a pred naplatom Mirna u koloni dugoj oko 6 km.

Tijekom dana zastoji su mogući u blizini turističkih središta na Jadranu i u Istri, u blizini trajektnih luka i pristaništa, kao i na dionicama na kojima su u tijeku radovi u unutrašnjosti.

Pojačan je putnički promet na svim graničnim prijelazima u Istri i na riječkom području, kao i na Bregani, Staroj Gradiški, Goričanu i Macelju (čekanja 40 min) u oba smjera.

Trajekti plove prema redu plovidbe.(hina/metro-portal)

14.08.2010. 16:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh