« Biznis
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
GAP DOLAZI ODMAH

H&M u Arena Centru tek na proljeće, IMAX početkom 2011.

Sigurno će se od novih brandova pojaviti GAP, nove trgovine Inditex grupe uključujući i Zara home i Sportina grupe (Esprit, Orsay, Tom Tailor)

Do proljeća nećemo vidjeti ovaj logo u Hrvatskoj...
Više o

H&M

,

Arena Centar

,

GAP

,

H und M

Arena Centar koji se otvara 5. studenog iznajmio je skoro sve svoje lokale - čak njih 93 posto, ali neće svi biti otvoreni na dan otvaranja Centra.

Naime, IMAX kina otvorit će se početkom sljedeće godine, a dugoočekivani H&M prema najavama iz Arena Centra tek na proljeće. Ova informacija razočarat će Hrvate željne dolaska švedskog modnog giganta, a moguće je da niti ona nije točna. Naime, otvaranje prvog H&M-a najavljivao se za otvaranja West Gate Shopping Cityja, te za otvorenje Horvatinčićevog centra na Cvjetnom trgu.

Na otvaranje West Gatea došao je i jedan od direktora H&M-a i najavio da će se prve trgovine ovog branda otvoriti tek kad Hrvatska uđe u Europsku Uniju. Vjerojatno je istina negdje u sredini jer je H&M objavio oglas kojim traži zaposlenike za svoje dućane u Zagrebu što pokazuje da je otvaranje H&M-a izvjesnije od hrvatskog ulaska u EU jer Hrvatska još uvijek nema dugoočekivani datum. 

03.11.2010. 15:51:01
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh