« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
NAJAVE

Grupa Silente tri dana u Saxu!

Silente će se ovim trovečernjim povratkom u intimni, klupski prostor zahvaliti svim fanovima koji su ih pratili ove tri godine

Silente tri dana u SAX!u
Silente tri dana u SAX!u (Julien Duvall)
Više o

koncerti

,

klub SAX

,

Silente

Dubrovačka glazbena atrakcija i miljenici publike, grupa Silente održat će 5., 6. i 7. svibnja tri koncerta u klubu Sax! Bit će to njihovi posljednji zagrebački koncerti u ciklusu aktualnog albuma "Neće rijeka zrakom teći" jer nakon koncerata u Saxu, Silente će se samostalno moći vidjeti u Zagrebu tek uz izlazak trećeg studijskog izdanja tijekom 2017. godine. 

"Ovo je neka vrsta oproštajnog koncerta. Privremeno da, ali neće nas dugo biti u Zagrebu. Prvenstveno zato što ćemo se posvetiti novim pjesmama, ali i kad se vratimo mislim da ćemo biti drugačiji bend. Pauza će biti duga, a nove pjesme su drugačije od svega što smo radili. Ovi koncerti u Zagrebu i ljetna turneja bit će posljednje od onoga što je Silente bio do sada" - izjavio je povodom skorih koncerata Sanin Karamehmedović.

Silente će se ovim trovečernjim povratkom u intimni, klupski prostor zahvaliti svim fanovima koji su ih pratili ove tri godine.

"Lijepo je što smo u malom, ali kvalitetnom prostoru. Sax! je pravi klub za to. Ja se osobno malo i bojim te publike i blizina na koncertu mi zna predstavljati problem, ali da sam u situaciji nekoga tko ide poslušati koncert i vidjeti svoj bend radije bi išao na ovakvu intimniju svirku, nego na dvoranski koncert. Znamo da je tu dosta ljudi koji će ići sva tri dana na koncert pa ćemo mi pokušati izvesti nešto da im ne budu jednaki svi koncerti. Navikli smo svirati nekoliko dana zaredom, ali ne na istom mjestu. Da malo zakompliciramo stvari, prvi put ćemo odsvirati novu, još neobjavljenu pjesmu, ali samo na jednom od ta tri koncerta. Koji će to dan biti, tko zna" - otkrio je neke detalje oko koncerta Sanin Karamehmedović

Ulaznice za sve koncerte su u prodaji, a cijena u pretprodaji im iznosi 50 kn, dok će na dan koncerta, ukoliko ih ostane, ulaznice koštati 70 kn.

27.04.2016. 19:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh