« Glazba
objavljeno prije 9 godina
NAJAVE

Grupa Buđenje 22. svibnja u klubu Sax!

Nakon velikog koncerta u Tvornici kulture, u petak 22. svibnja grupa Buđenje ponovno nastupa u Zagrebu, a ovaj put održat će koncert u poznatom zagrebačkom klubu Sax!

Pop-rock romantičari u SAX!-u
Pop-rock romantičari u SAX!-u (Dario Njavro)
Više o

koncert

,

klub SAX

,

grupa Buđenje

Posljednji singl ovih pop-rock romantičara „Nije to ljubav" i dalje osvaja radijski eter širom zemlje, a publika u Sax-u uživat će i u ostalim hitovima Buđenja poput „Ne govori više", „Oprostija bi sve", „Ljubav nema pravila", „Pusti" i drugima iz njihove dugogodišnje karijere.

Intiman klupski ambijent bit će idealna prilika i za neke male glazbene eksperimente:

  • Svirke u klubovima poput Saxa uvijek su nam veliki gušt zbog neposrednog kontakta s publikom i posebnih glazbenih momenata koji se mogu izroditi zbog te razmjene energije. Set lista je spremna, ali i mi smo spremni potpuno je izmijeniti ovisno o tome kako publika diše. Bit će to, dakle, jedan interaktivan koncert kojem se jako veselimo. Dapače, nećemo se buniti i ako se netko iz publike ohrabri i zapjeva s nama na pozornici! - kroz šalu najavljuje Darko Bakić, frontman i autor Buđenja te dodaje kako je bend za neke pjesme pripremio potpuno nove aranžmane, prilagođene klupskoj atmosferi.

Koncert u Saxu bit će i prilika za predah od studijskog rada jer bend ovih dana priprema izlazak novog singla „Sve da hoću" na kojem će im se pridružiti njihov glazbeni prijatelj, Neno Belan. To će ujedno biti i jedan od singlova kojim se najavljuje izlazak novog, četvrtog po redu studijskog albuma Buđenja najavljenog za jesen.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti na blagajni kluba Sax! po cijeni od 40 kuna, a na dan koncerta cijena će iznositi 60 kuna.

Početak koncerta je planiran od 22 sata.

13.05.2015. 12:11:04
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh